banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Otokoç, Otokoç 2. El Ecording İş Birliği

Otokoç ve Otokoç 2. El‘den satın alınan her araç, ecoDrone’lar yardımıyla ağaçlandırılması zor alanların dev bir ormana dönüşmesine katkı sağlıyor.

Güncel 15.05.2023, 09:45 Melike Kaya Bayram
21
Otokoç, Otokoç 2. El Ecording İş Birliği

Topluma fayda sağlamayı birincil öncelik olarak amaç edinen Otokoç Otomotiv, bu alandaki adımlarını yeni uygulamalarla devam ettiriyor. Son olarak ecording ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında; Otokoç ve Otokoç 2. El‘den satın alınan her araç için müşterilerin tercihi doğrultusunda karaçam ve kızılçam tohum topları ecoDrone’lar yardımıyla ağaçlandırılması zor alanlarla buluşturularak dev bir ormana hayat veriyor.

Duyarlılığın ön planda olduğu projeleri işlerinin önemli bir parçası olarak gördüklerini ve faaliyetlerini bu yaklaşım doğrultusunda planlayarak hayata geçirdiklerini belirten Otokoç Otomotiv Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbaş Kaynak, görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Bizi biz yapan değerlerimiz doğrultusunda, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu bağlamda, ecording ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden ötürü mutluluk duyuyoruz. Tohum toplarını, ağaçlandırılması zor alanlarla buluşturarak dev bir ormana hayat verecek bu projenin paydaşları arasına müşterilerimizi de katarak, bu alandaki katkılarımızı daha da ileriye taşıyoruz.Yaşadığımız için sorumlu olduğumuz bu evrende üzerimize düşeni yerine getirme bilinciyle sürdürülebilirlik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

QR kodu okutmak yeterli

Otokoç ve Otokoç 2. El’den araç satın alan müşterilerin tercihlerine uygun tohum tohumlarının doğayla buluşmasını sağlamak için, satış esnasında kendilerine verilen QR kodu okutarak, ilgili adımları takip etmeleri yeterli. Sonrasında Otokoç Otomotiv ile küresel iklim krizine karşı sürdürülebilir ve inovatif çevre teknolojileri geliştiren bir sosyal girişim olan ecording iş birliği çerçevesinde, ecoDrone’lar tercih edilen türdeki tohum toplarını ilgili alanlara bırakarak ağaçlandırma sürecini başlatıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@