banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Ozan Superapp Ve Biletinal İşbirliği İle Sinema Biletine Hızlı Ve Kolay Ulaşım

Ozan SuperApp, Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial ile sinema severleri memnun eden yeni bir işbirliğine imza attı.

Güncel 07.11.2022, 15:00 Melike Kaya Bayram
79
Ozan Superapp Ve Biletinal İşbirliği İle Sinema Biletine Hızlı Ve Kolay Ulaşım

Film izleme keyfinin tadı sinema salonlarında film izlemekten geçiyor. Ancak uygun film ve sinema salonunu seçmek bazen zahmetli bir hale gelebiliyor. Finansal işlemleri her yerde herkes için basit ve kullanışlı hale getirme misyonuyla hareket eden Ozan SuperApp, kullanıcılarına sağladığı avantajlara bir yenisini daha ekledi. Ozan SuperApp, Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial ile yaptığı işbirliği ile kullanıcılarına; Türkiye genelinde 80 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki yaklaşık 250 sinema,1.200 salon ve 130 bin koltuk kapasitesi arasından tercih yapma imkanını da sunmaya başladı.

Ozan SuperApp gerçekleştirdiği bu işbirliği kapsamında kullanıcılarına gitmek istedikleri filmi, sinema salonu ve koltuğunu seçme ayrıcalığını da sunmaya başladı.

İşbirliği ile sinema severlerin ilk tercihi olmaya devam edecekler

Kültür sanat, spor ve eğlence dünyasında online biletleme konusunda sektör lideri olan Biletinial CEO'su Ulaş Uslu, “Ozan SuperApp ile yaptığımız bu işbirliği sektöre değer katacak. Bizi online biletleme yapan sistemlerden farklı kılan unsurlar öncelikle sinema, tiyatro, spor gibi etkinlik şirket ve merkezlerinin tüm operasyonlarını yönetmelerini sağlayan yazılım setimiz. Sinema ve tiyatro gibi merkezler sağladığımız çözümlerle; gişe operasyonlarından kapı girişlerine, büfelerinden dijital ekranlarına, pazarlama ve loyalty toollarına kadar tüm operasyon ve iş süreçlerini kendilerine sağladığımız çözümle tek merkezden online ve bütünleşik bir şekilde yönetme imkanına sahip oluyorlar.  Bu fark da bizi Pazar lideri yapıyor.” diyor ve ekliyor.

“Türkiye’den yurtdışına açılan ilk online biletleme şirketi unvanını ta taşıyan Biletinial bunun sonucunda da bugün, Türkiye'de satılan sinema biletlerinin yarısının, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı etkinliklerin tamamının, özel tiyatroların yüzde 80'den fazlasının, Türkiye Voleybol Federasyonu'na bağlı karşılaşmaların tamamı ve birçok Konser ve Festivalin biletlemesinin Biletinial sistemleri üzerinden gerçekleştiriliyor.”

Ozan SuperApp ekosisteminde kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerinin altını çizen Ozan Elektronik Para A.Ş. CEO’su Ömer Suner, “Ozan SuperApp olarak kullanıcılarımıza oyun deneyimlerinden alışverişlerine kadar hayatlarının her anında hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin eğlence dünyasındaki öne çıkan biletleme markası Biletinial ile önemli bir iş birliğine imza attık. Ozan SuperApp kullanıcıları uygulama üzerinden 75 şehir ve 300'den fazla sinemada film, sinema salonları ve koltuklarını kolayca seçecek, BiletiniAl altyapısı sayesinde hızlı ve kolayca bilet alma işlemini tamamlayacak” dedi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@