banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

PackUpp’la Sonraki Gün Teslimat Hizmeti Artık Şehirler Arasında

Hızlı teslimat hizmetinin tüm süreçlerini dijitalleştiren PackUpp, ‘Sonraki Gün’ hizmetini şehirler arası teslimatta da hayata geçirdi.

Güncel 16.07.2021, 14:30 Melike Kaya Bayram
1444
PackUpp’la Sonraki Gün Teslimat Hizmeti Artık Şehirler Arasında

Kuruluşunun ilk yılında iki yatırım turuyla şirket değerlemesini 8 ayda 8 kat artırarak 100 milyon TL değere ulaştıran PackUpp, sahip olduğu yerli yazılımın gücüyle teslimattaki başarısını ve müşteri memnuniyetini Türkiye’nin her noktasına taşımak için büyümeye devam ediyor.Online alışveriş deneyiminin en önemli kriterlerinin başında gelen hızlı teslimat ile e-ticaret paketlerinigüvenli bir şekilde tüketiciye ulaştıran PackUpp, “Komşuma Bırak”, “Haritadan Canlı İzleme” ve teslimat sonrası “Puanlama ve Yorum Yapma” özellikleriylemüşteri memnuniyetinde%100’e yakın bir başarı elde ediyor.

ŞEHİRLERARASI“SONRAKİ GÜN“TESLİMAT

PackUpp Kurucu Ortağı ve CEO’su Semih Emre Özcan, şehir içi teslimat hizmetlerini şehirler arası teslimatla genişlettiklerini açıkladı. Özcan, “Güçlü teknolojimizlehizmet verdiğimiz şehirlerde‘Sonraki-Gün’, ‘Aynı-Gün’ ve ‘3 Saatte Ekspres’ teslimat hizmeti sunuyoruz. Sahip olduğumuz %100’e yakın teslimat başarısını şimdi şehirler arası teslimat hizmetine taşıdık. PackUpp artık İstanbul’dan Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa’ya “Sonraki-Gün” teslimat hizmeti vermeye başladı.Bu sayede iş birliğinde bulunduğumuz firmalar,Türkiye’deki e-ticaret satış hacimlerinin yaklaşık %70’ini PackUpp ile Sonraki-Gün teslim edebilecekler.Önümüzdeki dönemlerde de şehirlerarası teslimat ağımızı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

81 İlde Firmalara Dedike Teslimat Ekibi Kurabiliyor

“Türk mühendislerimizle ürettiğimiz% 100 yerli yazılım ve teknoloji gücümüz ile Türkiye’nin her yerinde hizmet verebilecek saha operasyonu altyapısına sahibiz” diyen Özcan sözlerine şöyle devam etti: “Bu gücümüz ile 81 ilde, iş ortaklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kısa sürede dedike saha teslimat ekipleri kurabiliyoruz. Sahip olduğumuz yazılım sadece müşterilerimizin değil ekiplerimizin de iş süreçlerini kolaylaştırıyor.  Dağıtım süreçlerinde son teknolojimizle, tüm sürücülerin adreslere teslimatları sırasında yaşanabilecek gecikmeleri, teslimat rotalarını optimize ederek ortadan kaldırıyoruz. PackUpp olarake-ticaret hacmini büyütmek ve kaliteli hizmet almak isteyen firmalara hızlı teslimat desteğimizi 81 ilde vermeye hazırız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@