banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Payten ve Platin Market'ten Yeni İş Birliği

Avrupa’nın ödeme sistemi devi Payten’in sanal POS markası Paratika, Türkiye’nin ilk e-ticaret altyapı sağlayıcılarından Platin Market ile iş birliğini duyurdu.

Güncel 11.10.2021, 16:00 Melike Kaya Bayram
119
Payten ve Platin Market'ten Yeni İş Birliği

Türkiye’nin ilk Sanal POS’unu yaratan ve uluslararası 25 banka ve 45’000’den fazla üye işyeriile en geniş e-ödeme altyapısını yöneten Avrupa’nın lider ödeme şirketi Payten’in BDDK ve Merkez Bankası lisanslı sanal POS markası Paratika, girişimcilere sunduğu e-ticaret çözümleri ile 17 yıldır sektörün öncülerinden olan PlatinMarket ile iş birliğini duyurdu.Böylece e-ticaret altyapısı için PlatinMarket’i seçen girişimciler; Paratika Sanal POS altyapısı ile güvenli, hızlı ve kolay ödeme alabilecekler.

PlatinMarket Türkiye’de e-ticaret sektörünün temellerinin yeni atıldığı 2004 yılından beri 3000’in üzerinde firmaya e-ticaret altyapısı sağlamakta. Geliştirilen iş birliği ile PlatinMarket’in e-ticaret altyapısı sağladığı firmalar, Paratika Sanal POS’unu özel avantajlarla kullanacak ve tek bir entegrasyon ile bütün bankalardan ödeme alma ve 9 taksit programı ile de müşterilerine taksit sunma imkanına sahip olacaklar. PCI-DSS ve 3D Secure uyumlu Paratika sanal POS’u sayesinde üye iş yerleri bir günde ödeme almaya başlayabilecek; tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, linkle ödeme, fraud (sahtekarlık) önleme, tek kanaldan mutabakat, bayi tahsilatları, pazaryeri çözümü ve döviz ile ödemeyi içeren paket halinde çözümlerden yararlanabilecek .

Payten Ülke Lideri ve Paratika CEO’su Burak Kutlu konu ile ilgili; ‘Sektörün öncülerinden PlatinMarket ile işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Paratika ve PlatinMarket müşterileri e-ticarette lider olmaya aday olacak’ dedi.

PlatinMarket CEO’su Fatih Balkan yaptığı açıklamada; ‘Bu iş birliğimiz ile Paratika Sanal POS’ u seçen müşterilerimize paketlerimizde özel indirimler sunmaktan mutluluk duyacağız. ‘ dedi.

Avrupa yazılım devi Asseco Grup’ a bağlı olan ve Türkiye’de 22 yıla dayan tecrübesi bulunan Ar-Ge tabanlı Payten son olarakTürkiye’de 3D Secure 2.2 sertifikasyon sürecini tamamlayan ilk ödeme kabul sağlayıcı (acquirer) firma olmuştu. Payten’in e-ticaret sanal POS markası Paratika’nın iş birliğini duyurduğu PlatinMarket ise daha önce Bilişim 500 şirketleri arasında yer bulmuş,2020 yılında da Türkiye’de Native mobil yönetim uygulamasını çıkartan ilk e-ticaret altyapı sağlayıcısı olmuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@