banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

PayTR'ın Yeni Coo'su Ercüment Demir Oldu

Sektörde 13 yıldır başarılara imza atan ve aldığı yatırımla daha da güçlenen PayTR, ekibini güçlendirmeye devam ediyor.

Güncel 06.05.2022, 16:15 Melike Kaya Bayram
86
PayTR'ın Yeni Coo'su Ercüment Demir Oldu

2021 yılında Türkiye’nin en büyük özel sermaye fonu Actera ile yaptığı yatırım ortaklığıyla sermaye yapısı ve kurumsal yapısını daha da güçlendiren sektörün en köklü ödeme kuruluşu PayTR, ekibine deneyimli isimleri katmaya devam ediyor.Güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli ekibiyle bugün 60 binden fazla iş yerine geniş yelpazede ödeme çözümleri sunan PayTR’ın COO görevine Ercüment Demir atandı.

PayTR’ın operasyon süreçlerine yeni bir vizyon

PayTR bünyesinde yürütülen tüm destek operasyonlarının yönetiminde yer alacak olan Ercüment Demir,operasyon ekiplerinin büyütülmesi, operasyonel planlama ve süreçlerin geliştirilmesi konusunda aktif rol oynayacak. Demir ayrıca, 15 yılı aşkın süredir kartlı ödeme sistemleri sektöründe edindiğibilgi birikimi ve uluslararası tecrübesini sahtecilik (fraud) inceleme süreçlerinin geliştirilmesinde de kullanacak.

PayTR12 yılı aşkın sürelik sektör yolculuğunda kazandığı bilgi birikimi, Türkiye’nin dört bir yanında büyüyen ekibi, güçlü kurumsal yapısı ve inovasyon kültürüyle çok yönlü bir fintek şirketi olma hedefi doğrultusunda, işletmeler ve kullanıcılara yeni ödeme deneyimleri yaşatmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Ercüment Demir kimdir?

1978 İzmir doğumluErcüment Demir, 15 yılı aşkın süredir kartlı ödeme sistemleri sektöründe çalışıyor. Kariyerine Bileşim AŞ Sahtecilik İnceleme Biriminde başlayan Ercüment Demir, bankaların (Ziraat Bankası, Halkbank, Halkbank Makedonya, Ziraat Bosna) kart, POS, internet bankacılığı sahtecilik girişimlerini tespit etme ve gerekli önleyici tedbirlerin alınması üzerine çalışmalar yürüttü. Ayrıca bankaların (Ziraat Bankası, Halkbank) Visa-MC operasyonlarında görev aldı. Sonrasında Türkiye’nin ilk ödeme girişimlerinden PayU’dasırasıylaRisk Operasyonları Müdürlüğü, Uyum Müdürlüğü, Ülke Risk Müdürlüğü, son olarak da Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’nin içinde olduğu EMEA Bölgesi Sahtecilik Ekibine Bölge Müdürü pozisyonunda liderlik etti. Altı yıllık çalışma süresince firma için kritik birçok projede global ölçekte önemli noktalarda görev aldı. Ardından bir yıl İninal Risk ve Fraud Müdürü pozisyonunda çalıştı ve gerek sahtecilik önleme gerekse geleneksel risk yönetiminden kurumsal risk yönetim sistemine geçiş sürecinde rol üstlendi.Sonrasında üç yıl PayTR Risk Yönetimi Müdürü pozisyonunda görev alan Ercüment Demir,bu görevinde birçok başarıya imza attı ve 1 Ocak 2022 itibarıylaPayTR COO görevini aldı.Profesyonel seviyede İngilizce, iyi seviye Almanca bilen Ercüment Demir, evli ve iki çocuk sahibi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@