banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Penti İlk Flagship Mağazasını Nişantaşı’nda Açtı

Rumeli Caddesi’yle Valikonağı Caddesi’nin kesiştiği noktada açılan yeni Penti mağazası markanın yeni logolu ve özel mimari konseptiyle açtığı ilk mağaza oldu.

Güncel 07.07.2022, 09:00 Melike Kaya Bayram
841
Penti İlk Flagship Mağazasını Nişantaşı’nda Açtı

Türkiye’nin lider iç giyim markası olan Penti, 3 katlı ve 450 metrekare büyüklüğündeki Nişantaşı mağazasını açtı.

Auge Design’ın oluşturduğu yeni logosuyla tüketicilerle ilk defa bu noktada buluşan Penti’nin, vitrin tasarımı Sergen Şehitoğlu tarafından yapılan Nişantaşı mağazası ilk flagship mağaza olma özelliğini taşıyor.

Bu mağaza aynı zamanda müşterilerin penti.com üzerinden yaptıkları alışverişlerinde,siparişlerini teslim alabilecekleri bir nokta oluyor.

Penti’ye Yeni Marka Kimliği

The Dieline Awards 2022’de Studio of theYear ödülüne layık görülen, İtalya kökenli Marka Tasarım ve Danışmanlık Şirketi Auge Design, marka için şimdi ve gelecek zamanla uyumlu olan, sadeliğin ön planda tutulduğu bir logo ve marka mimarisi oluşturdu.

Yeni logo, Penti’nin verdiği mesajları iletmenin en iyi yolu olarak markaya modernliği, feminenliği ve sonsuzluğu getiren zarif bir font seçimiyle tasarlandı.

Penti Nişantaşı mağazası,daha sakin tasarımıyla kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde rahat ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@