banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

PepsiCo’ya ÇEVKO Vakfı’ndan Üç Ödül Birden

Dünyanın lider yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo, çevreye duyarlı çalışmaları ve projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Güncel 03.11.2022, 12:30 Melike Kaya Bayram
47
PepsiCo’ya ÇEVKO Vakfı’ndan Üç Ödül Birden

Dünyanın en büyük yiyecek-içecek şirketlerinden biri olan PepsiCo, çevreyi ve doğayı odağına alarak yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle birçok sektöre rol model olurken, bu konuda hayata geçirdiği projelerle ödül almaya devam ediyor.

PepsiCo, Çevko Vakfı’nın çevre ile ilgili çalışmaları duyurmak için bu yıl 6.sı düzenlenen Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri’nde üç ödül adı.

PepsiCo Türkiye’nin Pepsi Cola Servis Dağıtım Şirketi, Su ve Buhar Geri Kazanım Projeleri ile Atık Azaltımında Dijitalleşme ile Yeşil Nokta Sanayi Ödülü, Frito Lay;  Frito Lay Suadiye Fabrika Atık Yönetim sistemi ve Uygulamaları ile Teşvik Ödülü alırken, Pepsi Cola Servis Dağıtım Şirketi yüzde 100 Geri Dönüşümlü Pet Şişe Kullanımı ve Ambalaj Gramajı Azaltım Projeleri ile Yeşil Nokta Sanayi Ödülünün de sahibi oldu.

ÇEVKO Vakfı’nın firmaların yasal sorumlulukları ötesinde gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarını ödüllendirmek ve diğer firmaları benzer çalışmalar için özendirmek ve teşvik etme hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri için Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen birçok şirketi yarışıyor. Ödül alan şirketler hayata geçirdikleri sürdürebilirlik odaklı çalışmalarıyla dikkat çekerken daha yaşanılabilir ve sürdürebilir bir dünyanın inşasına katkı sağlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@