banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

PeP’ten Sanata Tam Destek

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla hareketlenen kültür-sanat etkinlikleri için bir güzel hareket de Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP’ten geliyor.

Güncel 05.07.2021, 16:00 Melike Kaya Bayram
115
PeP’ten Sanata Tam Destek

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte kültür-sanat etkinliklerinin hareketlendiği yaz döneminde de kullanıcılarına özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Sanata verdiği destekle hem sanatçıyı hem sanatseverleri yalnız bırakmayanPeP, yaz dönemi boyunca konser, sinema ve tiyatro bileti ücretlerinin yüzde 50’sini nakit iade ediyor.

PeP Visa Fiziksel Kart ve PeP Visa Sanal Kart ile yapılan tüm online ve POS cihazıyla bilet alımlarındageçerli olan kampanya ile iade alınan tutar, 72 saat içinde PeP Ödül cüzdanına yükleniyor. PeP kullanıcıları, yüklenen hediye tutarını bir yıl içinde diledikleri gibi harcayabiliyorlar.

Türkiye’nin her yerinde gerçekleşen konser, sinema, tiyatro biletlerinde yüzde 50 nakit iade kampanyasından faydalanmak için PeP Visa kart sahibi olmak yeterli. 

PeP’ten Sanata Destek Kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve kampanya koşullarını öğrenmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@