banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Plastik Atıklar İstanbul Oyuncak Müzesi’ne Giriş Bileti Oldu

OMO, Okul Dışarıda Günü’nde geri dönüşüm konusunda farkındalığı artırmak için ayrıştırılmış plastik atıkları kullanarak sıra dışı bir enstalasyona imza attı.

Güncel 07.02.2022, 15:25 Melike Kaya Bayram
516
Plastik Atıklar İstanbul Oyuncak Müzesi’ne Giriş Bileti Oldu

Türkiye’nin en sevilen çamaşır bakım markalarından OMO, tamamı ayrıştırılmış plastik atıklarından oluşan enstalasyonu bir ay boyunca İstanbul Oyuncak Müzesi’nde sergileyecek. Sanatçı Şevval Konyalı imzasıyla Okul Dışarıda Günü’nde çocukların çizdiği “geri dönüşüm yapılan temiz bir gelecek” hayalinden ilham alan eser, 900 plastik şişeye yeniden hayat veriyor ve temiz dünyanın üzerinde yeşeren hayatı sembolize ediyor.Çalışma, 4 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında İstanbul Oyuncak Müzesi’nde sergilenecek.

PLASTİK ATIK GETİREN ÇOCUKLARA GİRİŞ ÜCRETSİZ

Okul gezileri ve grup etkinlikleri hariç, aileleriyle bireysel ziyarette bulunan 0-15 yaş aralığındaki çocuklar, 12-13 Şubat ve 19-20 Şubat tarihlerinde bu atık ünitelerine getirecekleri bir plastik atıkla müzeye ücretsiz giriş yapabilecek.

“İyilik için kirlenmek güzeldir” mesajıyla hem yetişkinleri hem de çocukları gezegenin iyiliği için harekete çağıran OMO, ayrıca geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak amacıyla müze bahçesine yerleştirdiği geri dönüştürülebilir atık ünitesi bir ay boyunca İstanbul Oyuncak Müzesi’nde yer alacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@