banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Reynaers Aluminium, Reynaers Academy Yaza Merhaba Buluşması’nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Reynaers Aluminium; Reynaers Academy Yaza Merhaba Buluşması kapsamında mimarlık ve mühendislik öğrencileriyle bir araya geldi.

Güncel 20.06.2022, 16:15 Melike Kaya Bayram
107
Reynaers Aluminium, Reynaers Academy Yaza Merhaba Buluşması’nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yenilikçi ve sürdürülebilir ürünleriyle yapılara konfor ve güvenlik kazandıran Belçika merkezli Reynaers Aluminium, 17 Haziran 2022 Cuma günü, Mimar Bahadır Kul iş birliğinde Bi Nevi Atölye’de öğrencilerle buluştu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ), Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin yanı sıra birçok üniversiteden öğrencilerle de bir araya gelinen Reynaers Academy Yaza Merhaba Buluşması’nda öğrencilere; Reynaers Aluminium, Reynaers sistemleri, Reynaers Academy’nin çalışmaları, gelecek hedefleri anlatıldı. Örnek vaka çalışmalarının da yapıldığı etkinlikte öğrenciler Reynaers Aluminium ürünlerini deneyimleme fırsatı yakaladı.

“Etkinliklerimizle öğrencileri yapı sektörünün merkezine alıyoruz”

Reynaers Aluminium Türkiye Pazarlama Müdürü Ebru Yalçın, “Reynaers Academy Yaza Merhaba Buluşması, Reynaers Academy olarak gerçekleştirdiğimiz ilk fiziksel etkinliğimiz. Bu durum bizi son derece heyecanlandırırken öğrencilere olacak katkılarımız dolayısıyla mutluluğumuz da katlanıyor. Öğrenciler maalesef okul yıllarında yapı sektöründen uzak kalıyor. Ürünleri ve sektördeki gelişmeleri ancak aktif olarak iş hayatına atıldıktan sonra takip edebiliyor. Reynaers Aluminium olarak bu durumu değiştirmek adına öğrencileri sektörün içine sokan birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz ve etkinliklerimizle öğrencileri yapı sektörünün merkezine alıyoruz. Yaza merhaba buluşmamızda da birçok üniversiteden mimarlık ve mühendislik öğrencileri bir araya gelerek, sektörün dinamiklerini, geliştirdiğimiz ürünleri ve sektörde yaşanan gelişmeleri anlattık. Örnek vaka çalışmalarımızla ürünlerin; projeye ve tasarıma nasıl yön verebildiğini, sürdürülebilirliğe, enerji, yalıtım, yapım süresi ve maliyeti gibi performanslara nasıl etki ettiğini gösterme fırsatı yakaladık. Reynaers Aluminium’u, Reynaers Academy’i anlatarak öğrencilerin gelecekleri için hedeflerimizi ve yapmak istediklerimizi anlattık. ” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@