banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Rüzgar Tirbünlerinde Drone Kullanımının Detayları Bu Webinarda

Pek çok sektörde drone kullanımı ile ilgili ücretsiz webinarlar düzenleyen Dronmarket’in yeni webinarının konusu rüzgar enerji santrallerinde drone kullanımı.

Güncel 19.04.2022, 11:15 Melike Kaya Bayram
111
Rüzgar Tirbünlerinde Drone Kullanımının Detayları Bu Webinarda

Dronmarket Ürün Geliştirme Mühendisi Ferit Şahin tarafından verilecek webinarda, rüzgar enerji santrallerinde drone kullanımının avantajları, drone ile güvenli denetim ve operasyonel faaliyetler, geleneksel yöntemlere kıyasla drone ile yapılan operasyonların hızlılığı ve verimliliği konularında katılımcılara pek çok bilgi aktarılacak.

Enerji sektöründe drone kullanımın maliyet ve zamandan neredeyse yarı yarıya tasarruf sağladığını vurgulayan Şahin; “Son zamanlarda özellikle rüzgar enerji santrallerinde drone kullanımının daha çok tercih edildiğini görüyoruz. Rüzgar enerji santrallerinde dronelar; özellikle belirli periyotlarla düzenli denetimin yapılması, zaman zaman türbin kanatlarında meydana gelen buzlanmanın temizlenmesi, kanatlardan yüksek çözünürlükte görseller alınarak çeşitli problemler oluşmadan önlemler alınmasını sağlamak için kullanılıyor. Ve tüm bunlar drone teknolojileriyle rüzgar türbinleri faaliyetteyken enerjide kesinti olmadan yapılıyor, denetleme sonuçları da çok kısa sürede hazır hale geliyor” dedi.

Dronmarket tarafından düzenlenecek olan webinar için katılım ücretiz olup, kontenjan sınırsızdır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@