banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Sağlık Turizminde Türkiye’nin Gücü “Ambulans Uçaklar”

M.Fatih Pakır, Türkiye’nin bu sürece daha iyi kanalize olması durumunda hem Avrupa hem de Orta Doğu ülkelerinin ülkemizi tercih edeceğine vurgu yaptı…

Güncel 05.10.2021, 12:00 Melike Kaya Bayram
83
Sağlık Turizminde Türkiye’nin Gücü “Ambulans Uçaklar”

Yapılan araştırmalar Türkiye’nin, sağlık turizminde her yıl biraz daha gelişme kaydettiğini gösteriyor.

Sektör anlamında, birçok Avrupa ülkesinden daha iyi durumda olduğumuzun altını çizen Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Fatih Pakır, “Ülke olarak, ambulans uçak hizmeti anlamında diğer ülkelere göre lider konumda bulunuyoruz. Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere pek çok ülke sağlık hizmeti almak Türkiye’yi tercih ediyor. Bu anlamda, hem yurt dışında hem de yurt içinde hizmet verebiliyoruz. Ayrıca, maddi durumu yeterli olmayan kişilerin de kullanımına açık ambulans uçak hizmetimiz ile sektöre destek oluyoruz. Bu kapsamda, giderek büyüyen ambulans uçak hizmeti önümüzdeki yıllarda ülkemiz için daha da önemli hale gelecek” dedi.

TÜM EKİPMANLAR EKSİKSİZ OLARAK BULUNUYOR

Pakır, “Hastanede bulunan tüm ekipmanlar ambulans uçakta da eksiksiz olarak kullanılabilir durumda. Ekipmanların yanı sıra herhangi bir acil durumda uçağın hemen kalkabileceği şekilde bir doktor ve bir hemşire de muhakkak bulunuyor. Bu anlamda, tedavi için seyahat edecek hastaları yurt dışından Türkiye’ye, Türkiye’den de yurt dışına özel uçaklarımızla gönderebiliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@