banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Sistem Global Danışmanlık ve İş Bankası’ndan Girişimcilik Ekosistemine Destek

Sistem Global Dan. ve Türkiye İş Bankası’nın Girişimcilik Şubeleri tarafından hayata geçirilen iş birliğiyle girişimlere, bazı konularda destekler sunuluyor.

Güncel 30.01.2023, 13:00 Melike Kaya Bayram
45
Sistem Global Danışmanlık ve İş Bankası’ndan Girişimcilik Ekosistemine Destek

26 yıllık tecrübesi ve 500’ün üzerinde uzman kadrosuyla Ar-Ge ve inovasyon ekosistemindeki girişimlere danışmanlık hizmetleri veren Sistem Global Danışmanlık,Türkiye girişimcilik ekosistemini desteklemeye yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. İş Bankası’nın özellikle teknoloji tabanlı yeni nesil girişimler ve start up’lar için özel olarak hayata geçirdiği Girişimcilik Şubeleri ile bir araya gelen Sistem Global, girişimcilere, yurt içi ve yurt dışı şirket kuruluşu, yatırım süreçleri, birleşme ve satın alma süreçleri, marka tescili ve patent gibi konularda danışmanlık desteği sunacak.

Sistem Global Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Demirhan Şener konuya ilişkin açıklamasında, “Sistem Global olarak bugüne dek binlerce girişimin yanında olduk. Girişimlere yurt içi ve yurt dışında şirket kuruluş süreçleri, mevzuat uyumluluğu ve risk yönetimi gibi alanlardan,yatırım öncesi değerleme ve raporlama süreçlerinekadar birçok konuda hizmet verdik. Bunun yanı sıra gerek yatırım fonlarının, melek yatırımcıların, Teknopark’ların gerekse kamu kurumlarının ve finansal kuruluşların katılımlarıyla ülkemizdeki girişim ekosisteminin olgunlaşmasına katkı sağlayan bir dizi proje hayata geçirdik. Ekosistemin en güçlü paydaşlarından biri olan İş Bankası ile başlattığımız bu anlamlı iş birliği sayesinde de birçok girişimin büyüme, yatırım alma ve exit yolculuğunda, en çok ihtiyaç duyulan konularda danışmanlık desteği almasını sağlayacağız.Gelecek vaat eden start up’ların hayatını kolaylaştırmayı, yerli girişimlerimizin özellikle uluslararası alandaki başarılarına katkı sunmayı hedeflediğimiz bu çalışmada emeği geçen herkese Sistem Global olarak teşekkür ederiz” dedi.

Sistem Global’in Yurt içi ve Yurt Dışı Şirket Kuruluşu Hizmeti, KOSGEB Girişimcilik Destekleri Başvuru Danışmanlığı, Yatırım Öncesi Değerleme ve Raporlama Hizmeti, Due Diligence Süreçlerinin Yürütülmesi, Marka Tescil ve Patent Süreçlerinin Yürütülmesi gibi şirketlerinbüyüme odaklı hedeflerine katkı sağlayan hizmetleri hakkında detaylı bilgi, İş Bankası’nın İstanbul ve İzmir’deki Girişimcilik Şubeleri ve Sistem Global Danışmanlık’tan alınabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@