banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Stellantis Türkiye Satış Sonrasında Hedef Büyüttü

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, İstanbul TÜYAP'ta yapılan Automechanika İstanbul 2022 fuarına ilgi çekici standı ve farklı markalarıyla katılım sağladı.

Güncel 06.06.2022, 10:20 Melike Kaya Bayram
198
Stellantis Türkiye Satış Sonrasında Hedef Büyüttü

Sunduğu en iyi hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, uluslararası otomotiv sektörü profesyonellerinin buluşma noktası Automechanika İstanbul 2022 fuarında gövde gösterisi yaptı. Fuarda dikkat çekici bir standla yer alan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, Eurorepar Car Service, Euroreparve Distrigo markalarıyla boy gösterdi. Fuarda katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Distrigo, Türkiye genelinde 8 ana depo üzerinden ülkenin her noktasına günde 2 defa yedek parça teslimatı yapmasıyla dikkat çekiyor. Distrigo, hangi araç markası olursa olsun hızlı bir şekilde ihtiyaç duyulan parçalara ulaşabilme imkânı yaratırken, 360° ürün teklifiyle; her marka araca yönelik geniş ürün gamı, rekabetçi mekanik ve kaporta parçaları, lastik, aksesuar ve atölye ekipmanları sunmasıyla dikkat çekiyor.

“100’ün üzerinde olan hizmet noktası sayımızı 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz’’

Automechanika İstanbul 2022 fuarına katılımlarının markaları için çok önemli olduğunu vurgulayan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, fuarda farklı yatırımcılarla ve yedek parça ticaretiyle uğraşan katılımcılarla buluştuklarını belirtti. Değerlendirmesine Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’in hedefleri ile devam eden Mehmet Akın, “Nisan ayı ODD raporuna göre, Stellantis Türkiye olarak yetkili servislerimizde araç girişimizdeki artış sektör ortalamasının yüzde 50 üzerinde gerçekleşti.Hedefimiz bu rakamları çok daha yukarılara taşıyarak hem yatırımcılarımızın finansal devamlılığına katkı sağlamak hem de müşterilerimize kesintisiz ve üstün bir hizmet sunmak” derken, sözlerini şöyle sürdürdü, “Satış sonrası hizmetlere yönelik önemli hedeflerimiz ve net bir stratejimiz var. Stellantis Türkiye olarak sadece bünyemizde barındırdığımız Peugeot,Citroën, DS ve Opel markalarımıza odaklanmıyoruz,pazarda yer alan tüm markaların tüm modellerinin bakım ve onarımına da talibiz. Bu bağlamda Eurorepar yedek parça ürün gamımız en büyük avantajımız. Bu sene 20. yılını kutladığımız bu ürün gamında özellikle bakım parçalarında birçok markaya üstün kalite ve performansı uygun fiyatlarla sunabiliyoruz. 15 bin adetin üzerinde referansla her gün genişleyen bir ürün gamına sahibiz. Genişleyen ürün gamımızda yerli üreticileri de tercih ederek hem ülke ekonomisine katkı sağlıyor, hem de bu parçaların farklı ülkelere de ihracatına zemin hazırlıyoruz. Bu açıdan Automechanika bizim için önemli bir fuardı. Kendimizi bu sektörün paydaşlarına iyi anlattığımızı, stratejimizi paylaştığımızı düşünüyoruz. Diğer taraftan Eurorepar Car Service olarak bugün Türkiye genelinde 50 ilde 100’ün üzerinde servisimiz bulunuyor. Stellantis Türkiye Eurorepar Car Service olarak orta vadeli hedefimiz bu hizmet noktalarını üç katına çıkarmak. Bu tarz fuarlarda 28 ülkeden 5700’den fazla hizmet noktasına sahip bir ağın parçası olmayı arzulayacak, kurumsallaşmak ve işini büyütmek isteyen yatırımcılarla tanışmak da bizim için son derece önemliydi” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@