banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Sunexpress İle Karantinasız Almanya Uçuşları Başlıyor

Alman Hükümeti’nin Türkiye’yi “çok yüksek riskli” ülke statüsünden çıkarıp “riskli ülkeler” listesine dahil etmesiyle ile birlikte Almanya’ya uçuşlar başladı.

Güncel 07.06.2021, 11:30 Melike Kaya Bayram
136
Sunexpress İle Karantinasız Almanya Uçuşları Başlıyor

Alman Hükümeti’nin Türkiye’yi “çok yüksek riskli” ülke statüsünden çıkarıp “riskli ülkeler” listesine dahil etmesiyle ile birlikte bugünden itibaren Almanya’ya seyahat edecek SunExpress misafirleri, zorunlu karantina uygulamasından muaf tutulacaklar.

 

Türkiye’de 17 kentten Almanya’da 14 noktaya direkt tarifeli sefer sunarak Türkiye ile Almanya arasında bir hava köprüsü kuran SunExpress, bugün (6 Haziran) itibarıyla karantinasız Almanya seferlerinin başladığını duyurdu. SunExpress yolcuları, artık zorunlu izolasyon olmaksızın Almanya’ya seyahat edebilecek.

 

Türkiye ile Almanya arasında seyahat edecek SunExpress misafirleri, her iki ülkeye girişte PCR veya hızlı antijen testi sonuçlarından birini veya aşı sertifikası ya da Covid-19 hastalığının son 6 ay içinde geçirildiğine dair resmi otoritelerce düzenlenen belgeyi ibraz ederek uçuşlara katılabilecek.

SunExpress’in Antalya, İzmir, Ankara, Samsun, Adana, Gaziantep, Diyarbakir, Trabzon, Eskişehir, Kayseri, Elazığ, Konya, Hatay, Bodrum, Dalaman, Zonguldak ve Malatya olmak üzere Türkiye’de toplamda 17 şehirden direkt karşılıklı sefer sunduğu Alman destinasyonları şu şekilde: Berlin, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Leipzig, Münih, Münster, Nürnberg, Saarbrücken ve Stuttgart.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek Almanya uçuşlarını inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabilirler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@