banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

SunExpress’ten Yangin Bölgelerine Yardim

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım kampanyasına destek..

Güncel 02.08.2021, 12:04 02.08.2021, 12:31 Melike Kaya Bayram
75
SunExpress’ten Yangin Bölgelerine Yardim

Ülkemizin birçok farklı noktasında meydana gelen orman yangınlarından etkilenen bölgelerde mağdur olan vatandaşlara ve çalışma yürüten ekiplere destek olmak amacıyla SunExpress, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına katıldığını duyurdu. Havayolu ayrıca Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangından etkilenen bölgeye gönderilecek kargoları ve bölgede çalışma yürüten ekip ve afet uzmanlarını ücretsiz taşıyacağını açıkladı.

Antalya merkezli havayolu SunExpress, başlattığı kurum içi yardım kampanyası ile battaniye, yastık, gıda, hijyenkiti, giysi, çocukbezi, dezenfektan, mutfak malzemeleri ve mama gibiihtiyaç duyulan pek çok malzemeyi tedarik ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım kampanyasına destek veriyor.

Yaşanan yangın facialarının ardından ihtiyaç sahiplerine yardım göndermek isteyen dernek ve kuruluşların yardım malzemelerini hiçbir ücret talep etmeden ulaştıran havayolu, yangın bölgelerinde çalışma yürüten AFAD, AKUT ve İtfaiye uzman ekip ve personelini ücretsiz taşıyarakTürkiye’nin yangınla mücadele çabasına destek veriyor. Havayolu ayrıca yangından etkilenen bölgelere uçuşu olan yolcuların biletleri için ücretsiz değişiklik ve açığa alma hakkı sunuyor.

SunExpress’in gönüllü çalışanlarından oluşan ve yardım taleplerini değerlendirip ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımları ulaştırmak amacıyla kurulan Guardian Angels (Koruyucu Melekler) komitesi, 2015 yılından bu yana yardım faaliyetlerinde aktif olarak rol alarak kurum içinde toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@