banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Sürdürülebilir Tasarım “Aeron Onyx” Bms Design Center’da

Herman Miller'ın yenilikçi sürdürülebilir tasarımdaki büyük projesi hayata geçti.

Güncel 11.05.2022, 17:30 Melike Kaya Bayram
137
Sürdürülebilir Tasarım “Aeron Onyx” Bms Design Center’da

Binlerce plastik su şişesi, kap ve ambalaj atıklarına, şimdiye kadar tasarlanmış en ikonik ofis koltuğunun bir parçası olarak ikinci bir hayat verildi.

BMS DESIGN CENTER online mağazası ( shop.bms.com.tr)  ile Türkiye’deki çevreci ve Aeron koltuğu severleri ONYX ile buluşturuyor.100 yıllık tasarım mobilya sektöründeki öncü Amerika merkezli Herman Miller markasının ergonomik ofis mobilyalarını Türkiye’de BMS DESIGN CENTER’da bulabilirsiniz.

ÇEVRECİ AERON ONYX’İN SAYILARLA GERİ DÖNÜŞÜMÜNE OLAN ETKİSİ

Herman Miller her zaman, malzeme Ar-Ge çalışmalarından, ergonomiye kadar ofis koltukları ile ilgili sınırlarını zorladı, ezberleri bozdu. AeronOnyx’in tasarım felsefesi okyanusları korumak için geliştirildi.

BMS DESIGN CENTER CEO’su Neslihan Işık yeni satışa sundukları sürdürülebilir tasarım hakkında:“Her Aeron'un tasarımının özünde yenilik vardır. Aeron ONYX %50 geri dönüştürülmüş plastik malzemelerden oluşuyor. Herçalışma koltuğu 1.13 kg ağırlığında okyanustaki atık plastiklerin geri dönüşümü ile üretiliyor. Herman Miller inovatif üretim süreci için sürdürülebilir üretim hattını güncelliyor. Bu tek değişikliğin, yılda 44 metrik tondan fazla plastiği okyanustan uzaklaştıracağı tahmin ediliyor.” diyeaçıklama yaptı.

AeronOnyx sadece çevreci özelikleri ve sürdürülebilirlikle ilgili sınırlı kalmıyor. Onu destekleyecek estetik görünüm ve ergonomik özelliklere de sahip.Onyx, anında öne çıkan yüksek kontrastlı renkleri Aeron’a yenilikçi cesur görünüm katıyor. Dramatik, ultra mat gölgesi, herhangi bir ev ofisi veya kurumsal ortama mükemmel uyum sağlamaya aday.

Tasarım hakkında detaylı bilgi için www.shop.bms.com.tr adresini veya @bmdesigncenter instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.

TASARIM ÖZELLİKLERİ

  • 1.13 kg Okyanus’tan çıkarılanatık plastikten üretilmiştir
  • YENİ ultra mat siyah oniks kaplama
  • Ayarlanabilir bel desteği (opsiyonel)
  • Ayarlanabilir PostureFit SL™ (opsiyonel)
  •  İnce ayar yapılabilen eğim mekanizması
  • Nefes alabilen kumaş

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@