banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Sütaş’a 7’nci Kez Kurumsal Yönetim Ödülü

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin halka açık olmayan reel sektör kategorisinde verdiği Kurumsal Yönetim Ödülünü üst üste 7’nci kez Sütaş aldı.

Güncel 26.05.2022, 10:45 Melike Kaya Bayram
67
Sütaş’a 7’nci Kez Kurumsal Yönetim Ödülü

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştirdiği Kurumsal Yönetim Zirvesi’nde, Kurumsal Yönetim Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Halka açık olmayan reel sektör kategorisinde birincilik ödülü Sütaş’ın oldu.

2015 YILINDAN BERİ ÖDÜL SÜTAŞ’IN

Kurumsal Yönetim Zirvesi’nde düzenlenen törende ödülü alan Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Yılmaz, “Sürdürülebilir bir kurumsal yapı için kurumsal yönetim anlayışını bir yol gösterici olarak ele aldık ve misyonumuzu dayandırdığımız 4 ana stratejimizden biri olarak belirledik” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Ne mutlu ki, evrensel kurumsal yönetim ilkeleri yani; adillik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkeleri, kurulduğumuz günden bugüne benimsediğimiz temel değerlerimizle örtüşüyor. Bir yandan süt değer zinciri entegrasyonumuz gelişirken diğer yandan da yeni coğrafyalara açılarak büyürken bu değerlere bağlı kalmak ve kurumsal yönetim ilkelerini kararlarımıza yön veren bir pusula olarak görmek Sütaş’ın sürdürülebilir büyümesine destek oluyor.”

Duygu Yılmaz, “Herhangi bir yasal zorunluluğumuz olmamasına rağmen 2015 yılından beri kurumsal yönetim ilkelerine uyumumuz, bağımsız derecelendirme kuruluşları tarafından değerlendiriliyor.  Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde 7 yıldır üst üste halka açık olmayan şirket kategorisinde en yüksek nota sahip şirket ödülünü almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@