banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Süzer Plaza, Türkiye’de Karma Bina Yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı Alan İlk Bina Oldu

RoyalCert International Registrars tarafından S.A.F.E. Covid-19 gerekliliklerine göre değerlendirilerek, Türkiye’de ilk sertifika alan bina oldu.

Güncel 29.04.2021, 13:31 Melike Kaya Bayram
95
Süzer Plaza, Türkiye’de Karma Bina Yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı Alan İlk Bina Oldu

Süzer Plaza, korona salgınıyla birlikte sağlıklı ve güvenli alanlar oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi sürecinde sağlık önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu Süzer Plaza, RoyalCert International Registrars tarafından S.A.F.E. Covid-19 gerekliliklerine göre değerlendirildi. Titizlikle yürütülen tüm hijyen ve dezenfeksiyon tedbir ve uygulamalarına ek olarak, sosyal mesafe, ortak alan ve asansör kullanımları ve güvenlik konularında alınan önemler dolayısıyla, Süzer Plaza, Türkiye’de karma bina yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı alan ilk bina oldu. Her sektörün ihtiyaçlarına göre tasarlanan bu sertifika programı sayesinde, şirketlerin salgınla mücadelede sürekliliği hedeflenmektedir.

Hijyen çalışmaları konusunda uzun yıllardır örnek uygulamalara imza atan Süzer Plaza’da, pandemiyle birlikte klima santralleri içerisine UVLIGHT-ULTRAVIOLE sistemi entegre edildi. Ayrıca Süzer Plaza’daki ortak alanlar nano gümüş teknolojisiyle dezenfekte edildi.

RoyalCert International Registrars tarafından uluslararası standartlarda yürütülen sağlık denetimleri ile uygunluk değerlendirmesi kriterlerinin başarıyla yerine getirildiği Süzer Plaza’da, her ay düzenli olarak yapılacak detaylı denetim ve kontrollerle de bu konudaki örnek uygulamalar sürdürülecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@