banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Systemair AB Depremzedelere Özel Bir Haftada Bin Isıtıcı Üretti

İsveçli iki firma Better Shelter ve Systemair AB, depremden etkilenen Türk vatandaşlar için barınma ve ısınma sorununa hızlı çözüm sağladı.

Güncel 09.03.2023, 10:15 Melike Kaya Bayram
29
Systemair AB Depremzedelere Özel Bir Haftada Bin Isıtıcı Üretti

Türkiye’de meydana gelen yıkıcı depremlerde milyonlarca kişinin evini kaybetmesi üzerine harekete geçen Systemair AB, Better Shelter’ın deprem bölgesine gönderdiği,alet kullanmadan birkaç saat içinde monte edilebilen ve sert hava koşullarına karşı koruma sağlayan küçük evlerin ısınma sorunu çözebilmek adına hızlıca aksiyon aldı. Şirket, Skinnskatteberg'deki üretim merkezinde bir hafta kadar kısa bir sürede bin adet Tiger fanlı ısıtıcıyı üreterek bölgeye ulaştırdı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Systemair AB, çok yakın zamanda 800 adet daha fanlı ısıtıcıyı bölgeye göndermeye hazırlanıyor.

Systemair AB’nin ısıtma ürünleri alanındaki iştiraki olan Frico’nun Genel Müdürü Peter Caban konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çok sayıda portatif fanlı ısıtıcıyı kısa sürede teslim edip edemeyeceğimiz sorulduğunda hemen kapasitemize baktık ve Skinnskatteberg'deki üretimimizi hızlandırmaya başladık. Yardımcı olabilmek bizi çok mutlu etti, bir hafta içinde ilk teslimat için çalışmaya başladık” dedi.

Depremden etkilenenlerin acil ihtiyaçlarına katkıda bulunabildikleri için mutlu ve gururlu olduklarını belirten Systemair AB Genel Müdürü Sofia Rask ise “Biz sektörde büyük bir oyuncuyuz ancak bu gibi durumlarda karar verme yollarının kısa olması önemli” değerlendirmesinde bulundu.

Systemair AB’nin fanlı ısıtıcıları ile ısınacak Better Shelter’in mini evleri, IKEA Vakfı'nın destek sağladığı alanda kurulacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@