banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Tayvanlı firmalar otomotiv endüstrisi için akıllı makinelerini tanıtacak

Otomotiv endüstrisi için akıllı makineler geliştiren Tayvanlı 5 firma, 22 Eylül 2021 Çarşamba günü gerçekleştireceği “Tayvan Akıllı Üretimle Otomotiv Endüstrisi Nasıl Geliştirilir?” lansmanıyla son teknoloji ürünlerini küresel pazardaki alıcılara online sunacak.

Güncel 25.08.2021, 00:00 06.09.2021, 12:40
84
Tayvanlı firmalar otomotiv endüstrisi için akıllı makinelerini tanıtacak

Hayatın her alanında olduğu gibi otomotiv endüstrisinde de akıllı makineler kullanılmaya başlandı. Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (Taiwan External Trade Development Center) ve Hassas Makineler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (Precision Machinery Research and Development Center) öncülüğünde bir araya gelen Axisco Precision Machinery Co., Ltd, Chering Jin Technology Co., Ltd, KaoLu Enterprises Co., Ltd, Mingjing Tech Co., Ltd ve Palmary Machinery Co., Ltd firmaları, otomotiv sektöründe kullanılan akıllı makinelerin endüstriye sağladığı faydaları 22 Eylül 2021 Çarşamba günü düzenleyecekleri online lansmanla küresel pazardaki üreticilere ve medyaya tanıtacak.

LANSMANA KATILAN TAYVANLI FİRMALAR HAKKINDA;
Axisco Precision Machinery Co., Ltd.
1984 yılında kurulan Axisco, dünya çapında 30’dan fazla ülkede bilinmektedir. 37 yılı aşan deneyime sahip olan Axisco, havacılık, otomobil, dişli, bisiklet, el aletleri, kilit, hidrolik valf parçaları, elektronik aksam ve çeşitli donanım endüstrileri olmak üzere her alanda geniş bir müşteri portföyüne sahiptir. Firma, profesyonel ekiplerin isteğine göre yapılmış çeşitli mekanizmalar, demirbaşlar, aletler ve otomasyon entegrasyonlarla ilgili gereksinimlere hızlı bir şekilde yanıt verebilmektedir.

Chering Jin Technology Co., Ltd
Chering Jin Technology, makine aletleri için yüksek hassasiyete sahip parça sabitleme aparatları üretiminde uzmandır. Parça sabitleme aparatları entegrasyonu alanında 18 yılı aşan bir deneyime sahip olan şirket hem yurt içinde hem de denizaşırı ülkelerden (ABD dahil) güçlü Ar-Ge ve üretim kapasitesiyle 80’in üzerinde patent almıştır. Akıllı makine trendinin talebini karşılamak için sabitleyicileri Nesnelerin Interneti (IoT) ile birleştirilip sensörler yoluyla geribildirim fonksiyonunu en üst düzeye çıkarabilen firma, buna ilave olarak vibrasyon, basınç ve ısıyla ilgili özel proseslere de uygulayabiliyor.

KaoLu Enterprises Co., Ltd
KaoLu Enterprises 1980’de kuruldu. Elektro-pnömatik aksamlar ve pnömatik aksamlar tedarik etmede öncü olan firma, elektromanyetik valfler, silindirler ve yardımcı aksesuarlar gibi birinci kalitede pnömatik parçaları üretmek için kırk yıldır Tayvan pazarında yer almaktadır. ISO 13485 kalite yönetim sistemi tarafından onaylanan, CE ve RoHS sertifikalarına sahip firmanın ürünlerin en güçlü aksanlarından birisi elektronik basınç regülatörüdür. Hava pilotu, yüksek debi valfi gibi uzun dayanıklılığı olan ürünleri ticari kamyonlarda sıvıyı aracın dışına boşaltmak için kullanmaktadır.

Mingjing Tech Co., Ltd.
Mingjing Technology müşterilerine sıfır nokta konumlandırma sistemi planlamada yardımcı olan bir girişimdir. Firma sıfır nokta bağlama sisteminin yeni fonksiyonlarının gelişimine ilave olarak bu sistemin otomasyon sistemi ile daha mükemmel bir şekilde kullanılabilmesi için ticari ittifakla otomasyonu geliştiriyor. Mingjing Tech, sıfır nokta bağlama sistemini başlatmasıyla yalnızca Tayvan’ın imalat sanayini daha elverişli hale getirmekle kalmayıp aynı zamanda Tayvan’da kökleşmiş ve uluslararası sahnede ürünleri tanıtmak için dünyaya yönelmiştir.

Palmary Machinery Co., Ltd.
Palmery Machinery 1998’de Taichung, Tayvan’da kuruldu. 20 yıldır kendimizi taşlama alanında geliştiren PALMARY Grup, müşterilerin taleplerine ve global trendlere uygun olarak, çevre dostu ve endüstriyel 4.0 gibi ürünlerle gelişmeye, iyileşmeye devam ederken çok sayıda taşlama işini bir arada gerçekleştirecek birleşik fonksiyonları dikkate alan ve üretimi iki katına çıkaran ya da nasıl daha az iş gücüne ihtiyaç duyulacağını planlayan otomasyon tasarımlı makineler sunmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@