banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Token Finansal Teknolojiler’e If Design’dan Ödül

Token Finansal Teknolojiler, Beko 330 TR Android POS cihazı ile dünyanın en başarılı tasarımlarının ödüllendirildiği iF Design Award’dan ödülle döndü.

Güncel 29.05.2023, 09:45 Melike Kaya Bayram
122
Token Finansal Teknolojiler’e If Design’dan Ödül

Türkiye’nin lider ödeme sistemi platform sağlayıcısı Token Finansal Teknolojiler, teknoloji ve inovasyon yetkinliklerini üstün tasarımla birleştirdiği yakında piyasaya çıkacak yeni ürünü Beko 300 TR Android Yazar Kasa POS ile dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden olan iF Design Award’da “Product” kategorisinde ödüle layık görüldü. Token Finansal Teknolojiler’in tasarımını Arman Design ile birlikte yaptığı ürüne verilen ödülü almak üzere Berlin’de düzenlenen ödül törenine, Token Finansal Teknolojiler Endüstriyel Tasarım ve Kullanıcı Deneyimi Direktörü Bilgen Deliormanlı ve Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Sabri Şimşek katıldı.

Token Finansal Teknolojiler Endüstriyel Tasarım ve Kullanıcı Deneyimi Direktörü Bilgen Deliormanlı, “Token Finansal Teknolojiler tasarım ekibi olarak, tasarımlarımızı yeni neslin ihtiyaçlarına cevap veren, ödeme sistemlerini basit ve anlaşılır kılan çözümler üretme hedefiyle hayata geçiriyoruz. Dünyanın en etkili ve prestijli tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Award'dan aldığımız ödül de doğru yolda olduğumuzun ve ürünlerimizdeki tasarım başarısının göstergelerinden biri. Ürünlerimizle ülkemizi uluslararası arenada başarı ile temsil edebildiğimiz için gururluyuz” dedi.

Müşteri deneyimini iyileştirmeyi odağına alan ve tasarımı da deneyimin en önemli bileşenlerinden biri kabul eden Token’ın, donanımı ve yazılımıyla tüm ödeme yöntemlerini güvenli bir şekilde destekleyen yeni ürünü Beko 330 TR, Berlin’de 15 Mayıs günü düzenlenen iF Design Award 2023’te büyük beğeni kazandı. Ürün, masa üstünde ya da elde konforlu bir kullanım sunan kompakt tasarımı ile dikkat çekerken, ikincil bir müşteri ekranıyla desteklenen 5 inçlik HD renkli dokunmatik ekranıyla ödeme deneyimini geliştiriyor. 1954 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen ve dünyanın en prestijli tasarım ödülleri arasında olan iF Design Award 2023’e 56 ülkeden 11 bin başvuru yapıldı. Bağımsız uzmanlardan oluşan 133 jüri üyesi tarafından değerlendirilen ürünler, ürün tasarımı, iletişim tasarımı, ambalaj tasarımı, iç mimari, profesyonel konsept ve hizmet tasarımı gibi kategorilerde yarıştı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@