banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Tüpraş Tüm Çalışanlarıyla Birlikte Türkiye İçin Tek Yürek

Tüpraş, deprem bölgesinin ve arama kurtarma ekiplerinin yakıt ve yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak önceliğiyle çalışıyor.

Güncel 09.02.2023, 13:20 Melike Kaya Bayram
57
Tüpraş Tüm Çalışanlarıyla Birlikte Türkiye İçin Tek Yürek

Türkiye’nin enerjisini, ulusal sorumluluk anlayışıyla her koşul altında kesintisiz olarak karşılayan Tüpraş, üretimini aralıksız sürdürüyor veihtiyaç duyulan enerjiyi afet bölgeleri başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanına ulaştırmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

10 ilimizde binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine, on binlercesinin yaralanmasına neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Tüpraş, akaryakıt başta olmak üzere diğer yaşamsal ihtiyaç malzemelerinin temini için ilk günden itibaren AFAD ile koordinasyon halinde afet bölgelerine desteğini sürdürüyor.

Tüpraş deprem bölgelerine yakıt desteği sağlıyor

Tüpraş, iklim koşullarının giderek kötüleştiği, enerji sıkıntısının arttığı deprem bölgesinde Osmaniye, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş illeri başta olmak üzere AFAD Koordinasyonuyla iş makineleri, ambulanslar, itfaiye araçları, arama kurtarma ekiplerinin aydınlatma ihtiyaçları ve depremzedelerin ısınma gereksinimleri için yakıt desteği sağlıyor.

Tüpraş Arama Kurtarma Ekipleri ilk andan itibaren afet bölgesine intikal etti

Depremin ilk saatlerinde afet bölgelerine intikal eden Tüpraş Arama Kurtarma ekipleri AFAD ile koordineli bir şekilde arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerinde büyük gereksinim olaniş makineleri, vinç ve jeneratör, aydınlatma ekipmanları gibi çeşitli ekipmanlar da afet bölgelerine gönderilmiş durumda. Bunların yanı sıra, oluşan ilave ihtiyaçlar Tüpraş Kriz Koordinasyon ekibi tarafından yine AFAD ile iletişim halinde sürekli takip edilerek gerekli takviyeler deprem bölgelerine hızla intikal ettiriliyor.

Tüpraş gönüllüleri yardım için kenetlendi

Cumhuriyet tarihinin en büyük afetlerinden birinin yaralarını sarabilmek için tüm Türkiye ile tek yürek olan Tüpraş, çalışanlarıyla da depremin ilk anlarından itibaren bölgeye yardım için teyakkuz halinde. Tüpraş gönüllüleri ilk 24 saat içinde, Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına dâhil oldu. Ayrıca Tüpraş çalışanlarının katılımıyla giyim, hijyen malzemesi, battaniye, ısıtıcı, bebek maması gibi acil ihtiyaçlar için seferberlik başlatıldı. Toplanan malzemeler AFAD koordinasyonunda deprem bölgelerine ulaştırılıyor.

Bölgenin temel ihtiyaçları için sürekli destek sağlanıyor.

“Türkiye için tek yürek” anlayışıyla yardım seferberliğini ilk günden itibaren kesintisiz olarak sürdüren Tüpraş, ek olarak, depremzedelerin ve gönüllülerin kullanımına yönelik olarak barınma amaçlı konteynerlerin yanı sıra yatak, kampet gibi konaklama malzemeleri, içme suları, konserve gıdalar, binlerce mont, baret ve iş kıyafeti gibi temel ihtiyaçları da AFAD kanalıyla bölgeye sevk ediyor.

Tüpraş, yaraların sarılmasına katkıda bulunmak önceliğiyle, acısını yürekten paylaştığı deprem bölgesine yardımlarını sürdürecek. Ulusal sorumluluk anlayışı, kesintisiz üretimi ve tüm enerjisiyle Türk halkıyla omuz omuza yürümeye devam edecek.

Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri başta olmak üzere tüm milletimize başsağlığı ve sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemize geçmiş olsun.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@