banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Türk Telekom’ dan Yerli Ve Millî Dijital Depolama

Türk Telekom, Dijital Depo Kurumsal ürününü lanse etti.

Güncel 15.04.2022, 10:30 Melike Kaya Bayram
70
Türk Telekom’ dan Yerli Ve Millî Dijital Depolama

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerindenTürk Telekom, Dijital DepoKurumsal hizmetini başlattı. Türk Telekom, bu hizmetle, kurumsal müşterilerininverilerini bulut ortamında saklama, her cihazdan kolayca ulaşabilme ve dosyalar üzerinde ortak çalışabilmetaleplerini karşılamayı hedefliyor. Böylece kurumlar, kurum içi ve dışı dosya paylaşımı, büyük dosya transferi, eş zamanlı ortak çalışma gibi yetkinlikleri olan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) uyumlu bu servisten Türk Telekom’un aylık ödeme fırsatıyla faydalanabilecekler.

Dijital Depo Kurumsal, kullanıcıların elektronik ortamdaki tüm bilgi ve belgelerini 512 bit kriptolayarak koruma altına alan, her türlü belgeyi saklayan ve bu belgelerin kolaylıkla paylaşılmasını sağlayan bir dosya içerik yönetimi ve arşivleme sistemidir. Mobil uygulaması ve kullanıcı dostu web arayüzü ile internet bağlantısı olduğu sürece tüm verilere erişilebiliyor.

VERİLERİ YURT İÇİNDE SAKLAMA OLANAĞIYLA GLOBAL RAKİPLERİNDEN AYRIŞIYOR

Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu,verileri yurt içinde tutma olanağıyla global rakiplerinden ayrıştıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “Türkiye’nin verisini koruma ve saklama vizyonuyla; yerli bulut teknolojilerini geliştirmeye ve işbirlikleri ile sürekli olarak büyümeye devam ediyoruz. Bu anlamda Dijital Depo kurumsal uygulamamız ilekurumsal müşterilerimize maliyet, güvenlik, erişim ve ölçeklenebilirlik avantajları sunuyoruz.”

ÜCRETSİZ UYGULAMADA ABONELİĞE GEREK YOK

Abonelik gerektirmeyen ve tüm kullanıcılara ücretsiz sunulan dosya transfer uygulamasına da https://dijitaldepokurumsal.turktelekom.com.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@