banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Türk Ytong Çocukları 23 Nisan’ı “Atatürk Marşı” ile Kutladı

Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk Ytong ’da coşku ile kutlandı.

Güncel 20.04.2023, 11:30 Melike Kaya Bayram
15
Türk Ytong Çocukları 23 Nisan’ı “Atatürk Marşı” ile Kutladı

Türkiye’de 60 yıldır çağdaş yapılaşmanın lideri olan Türk Ytong, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çalışanlarının çocuklarıyla birlikte coşkuyla kutladı.

Türk Ytong’un 5 fabrikası ve genel merkezindeki çalışanlarının çocukları ile Türk Ytong Çukuryurt İlköğretim Okulu öğrencileri, Atatürk Çocukları Marşını seslendirdikleri renkli videolarla koroya katıldı. Birleştirilen görüntülerle oluşturulan video Türk Ytong sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Türkiye’nin geleceği çocuklarımız

Türk Ytong Genel Müdürü Tolga Öztoprak, bu yıl Cumhuriyetin 100’üncü, Türk Ytong’un ise 60’ıncı yılını kutladıklarını belirterek, “Bizim için çok özel bir yılı yaşıyoruz. Ülkece yaşadığımız zor günlerde çocuklarımızın 23 Nisan coşkusunu görmek bizleri gelecek için umutlandırıyor ve mutlu ediyor. Ülkemizin ve Türk Ytong ailesinin geleceği olan çocuklarımızla bir arada olmaktan, genç nesillerle birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaktan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm çalışanlarımızın katılımıyla kutlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Tolga Öztoprak, yapılan etkinlikte çocukların keyifli vakit geçirmelerini, Türk Ytong ailesinin önemli bir parçası olduklarını hissetmelerini istediklerini sözlerine ekleyerek şöyle devam etti:

“Çocuklarımızla birlikte çok anlamlı bir marşı söyledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ruhunu en iyi şekilde yansıtan marşın sözleriniçocuklarımızın gelecekte de hatırlamasını ve bu değerleri öğrenmelerini yürekten diledik. Ytong ailesi olarak bu paylaştığımız sevincin nesiller boyunca artarak devam etmesi en büyük arzumuz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü, Türk Ytong’un 60’ıncı yılını kutladığımız bu yılda,çocuklarımıza güvenle yaşayacakları çağdaşyaşam alanları ve sürdürülebilir bir gelecek bırakmak için tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizdeki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@