banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Türkiye İle Birlikte 11 Ülkeden 90 Konuşmacı “Eğitimin Geleceğini” Anlatacak

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı için geri sayım başladı.

Güncel 28.04.2022, 13:04 Melike Kaya Bayram
142
Türkiye İle Birlikte 11 Ülkeden 90 Konuşmacı “Eğitimin Geleceğini” Anlatacak

Bu yıl “Aydınlık ve Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin: Eğitimde Dönüşüm'' temasıyla düzenlenecek GESS Global Konferanslarında; Positive Ed Ltd CEO’su Dr. Gilda Scarfe, Pinkgrape Consulting Eğitim Danışmanı Dr. Emmanuel T. Vincent, Education Development Trust Baş Danışmanı Dr. Richard Churches, Think Global School Eğitim Merkezi Direktörü Russell Cailey, Educational Collaborative for International Schools (ECIS) Direktörü Kam Chohan gibi eğitim dünyasının önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Akademisyenler “Eğitimde sürdürülebilir dönüşümü” anlatacak

Prof. Dr. Hafize Keser moderatörlüğünde “Eğitimde Sürdürülebilir Değişim” temasıyla düzenlenecek 2 panelde; Maltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Varol, Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytaç Göğüş, MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özcan, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gürol, YÖDAK Kıbrıs Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Levent Çetinkaya konuşmacı olarak yer alacak.

Mesleki eğitime dair öğrenme teknolojileri konuşulacak

GESS Global Konferanslarının SANLAB firması sponsorluğunda gerçekleştirilecek “Mesleki Eğitim İçin Öğrenme Teknolojileri” temalı panelinde ise Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Çukurova Üniversitesi Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi Eğitim ve Kalite Müdürü Sehel Serin Türk konuşacak.

Üç yıl aradan sonra eğitim dünyasının ilk ve en büyük yüz yüze buluşması olacak GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı, devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatırımcıları ve satın alma kararı veren yöneticileriyle eğitim tedarikçilerini bir araya getirecek. Eğitim dünyasının teknoloji, bilgi ve ticaret platformu olacak fuara katılım ve detaylı bilgi için www.gess-turkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@