banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye LPG Derneği Başkanlığı’na Eyüp Aratay seçildi

Türkiye LPG Derneği’nin 45. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Eyüp Aratay yeniden seçildi.

Güncel 25.03.2021, 16:12 Melike Kaya Bayram
144
Türkiye LPG Derneği Başkanlığı’na Eyüp Aratay seçildi

Türkiye LPG Derneği’nin 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen 45. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim de belirlendi. Eyüp Aratay, 2 yıl süreyle yeniden Türkiye LPG Derneği Başkanı olurken Yönetim Kurulu Üyeleri ise Gökhan Tezel (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Armanç Ekinci (Muhasip Üye), Ayşe Abamor Bilgin, Cem Deniz, Tolgay Nur, İ. Gökhan Öztürk, M. Murat Çelik ve Fehmi Arıkan’dan oluştu.

Türkiye LPG Derneği’nin 49 yıldır sektör ve ülke yararına çalışmalarını sürdüren en köklü platform olduğunu vurgulayan Eyüp Aratay, “Türkiye LPG Derneği, kurulduğu günden bu yana çok aktif ve etkili bir STK olarak, ülkemizde LPG’nin dünyanın sayılı sektörleri arasında yer almasına öncülük etmiş, alt yapısını kurmuştur. Dernek olarak, önümüzdeki 2 yıllık yeni dönemde de ülkemiz, sektör ve kamu yararı doğrultusunda güçlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE LPG DERNEĞİ – TLPGD

1972 yılında 14 üye ile enerji sektörünün ilk derneği olarak kurulan Türkiye LPG Derneği TLPGD, Türkiye’nin en eski ve aktif derneklerinden biri konumunda. TLPGD, kuruluşunun hemen ardından dönemin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvurarak; o döneme kadar Türkiye’de herhangi bir yönetmeliğe bağlı bulunmayan tüplü LPG’yle ilgili ilk standartların oluşturulması ve yürürlüğe girmesini sağlayarak da alışılagelmişin dışında bir ilke imza atmıştı.

SEKTÖRÜN TECRÜBELİ İSMİ: EYÜP ARATAY

Enerji sektöründeki kariyerinde 1994 yılından bu yana İpragaz’da çeşitli görevlerde bulunan Eyüp Aratay, birçok önemli başarıya imza attı. 30 Eylül 2017 tarihinden itibaren İpragaz CEO’su olarak göreve başlayan Eyüp Aratay, aynı zamanda LPG’nin dünya devi SHV Energy’nin ülke sorumluluğunu da üstlendi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@