banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye Petrolleri’nden Üretenlere Akaryakıt Desteği

Türkiye Petrolleri, İş Bankası İmece Kart, Ziraat Bankası Başak Kart ve Deniz Bank Üretici Kart sahiplerine akaryakıt alımlarında kolaylık sunuyor.

Güncel 24.06.2021, 08:45 24.06.2021, 08:47 Melike Kaya Bayram
308
Türkiye Petrolleri’nden Üretenlere Akaryakıt Desteği

İş Bankası’ndan İmece Kart, Ziraat Bankası’ndan Başak Kart ve DenizBank’tan Üretici Kart ile anlaşma imzalayan Türkiye Petrolleri, bayileri kanalıyla ülke ekonomimizin dinamosu üreticilere avantajlı ödeme koşulları sunarak destek veriyor.

5 AY VADE VE %0 FAİZ İMKÂNI

Türkiye Petrolleri, İmece Kart, Başak Kart ve Üretici Kart sahiplerine 5 ay vade ve %0 faizle yakıt alma imkânı sunuyor. Avantajlı imkândan faydalanmak için İmece Kart, Başak Kart veya Üretici Kart sahibi olmak yetiyor.

Belirlediği uzun soluklu strateji planı doğrultusunda tüm kanallarda ve tüm müşteri gruplarında derinleşmeyi hedefleyen Türkiye Petrolleri,yaşanan pandemi sürecinin zorluklarını aşmak için üreticilere destek vermek için iş birlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

KİMLER, NASIL FAYDALANABİLİYOR?

Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi, Hayvan Varlık belgesi, Arıcılık Belgesi vb. belgeleri doğrultusunda İmece Kart, Başak Kart veya Üretici Kart sahibi olan üreticiler Türkiye Petrolleri’nin sunduğu avantajdan faydalanabiliyorlar.

Türkiye Petrolleri, üreticilerin nakit akışına veya iş koluna göre akaryakıt, gübre, ilaç, yem vb. gereksinimlerin yanı sıra ödeme süreçlerinde de kolaylıklar sağlayan bu kartlara ek olarak sunduğu avantajlarla üretimlerinin sürdürülebilir olmasına katkıda bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@