banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Türkiye’de Üretilen En Büyük Mega Yat Victorious’a Uluslararası Ödül

M/Y Victorious, alanında dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan The International Yatch & Aviation Awards’ta ‘En İyi Motor Yat’ ödülünü aldı.

Güncel 02.06.2022, 17:00 02.06.2022, 11:52 Melike Kaya Bayram
76
Türkiye’de Üretilen En Büyük Mega Yat Victorious’a Uluslararası Ödül

AKYACHT tarafından Kocaeli’nde üretilen ve Türkiye’de şu ana kadar üretilmiş en büyük mega yat olma özelliği taşıyan 85 metre boyundaki M/Y Victorious, yat ve havacılık alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan The International Yatch & Aviation Awards’tan büyük ödülle döndü. Bu yıl 12. kez düzenlenen ödül töreni Cipriani Belmond Hotel Venedik’te gerçekleştirildi. Sektör profesyonellerinin yanı sıra sektörün en bilinen yayınlarından Luxe okurlarının da katıldığı oylamalar sonucunda M/Y Victorious, 80 metre ve üzerinde mega yatlar kategorisinde ‘En İyi Motor Yat’ ödülüne layık görüldü.

Gelişmiş bir explorer yat ile konforlu bir süper yat konseptinin benzersiz bir birleşimi olarak hayat bulan M/Y Victorious, 85 metre uzunluğa ve 14,2 metrelik genişliğe sahip. En yüksek üretim ve konfor standartlarının kullanıldığı M/Y Victorious’un içerisinde 200 metrekarelikbeach club, wellness center, yüzme havuzu, fitness center, masaj, hamam, sauna, kuaför salonu, çocuk oyun alanı, sinema salonu, 3 seyir terası, lounge, cigar club, şömine, asansör ve helikopter pisti bulunuyor. 1.316 metrekarelik misafir alanına sahip yatta, kısa yolculuklar ve karaya ulaşım için 13 metrelik bir limo katamaran, 12 metrelik bir spor tekne ve 9 metrelik Rib bulunuyor.

Dünya yatçılık sektöründe M/Y Victorious ile adından söz ettiren AKYACHT, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen, yatçılık dünyasının en önemli ödül töreni olan World Superyacht Awards organizasyonunda ise, ana sponsorluğu üstlenmiş ve global arenada tüm dikkatleri üzerinde toplamıştır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@