banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Türkiye’nin En İtibarlısı Güral Porselen

Marketing Türkiye, itibarını en çok artıran marka olarak Güral Porselen’i seçti.

Güncel 07.03.2022, 16:30 Melike Kaya Bayram
80
Türkiye’nin En İtibarlısı Güral Porselen

Türkiye iletişim sektörünün lider dergisi Marketing Türkiye, pazar araştırmaları şirketi AKADEMETRE öncülüğünde hazırlanan ‘İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü’ araştırmasına dayanan The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerini açıkladı.2019 – 2020 ihracat şampiyonluğunu göğüsleyerekülke ekonomisine yaptığı katkılar ile adından söz ettiren porselen sektörünün devi Güral Porselen, pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri olan ‘The ONE Awards’un sekiz yıllık verileri ışığında hazırlanan analizdeaçık ara itibarını en çok artıran marka oldu.

Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, ‘Türkiye’nin lider pazarlama platformu Marketing Türkiye tarafından itibarını en çok artıran marka olarak seçildiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Her zaman daha iyisini yapmaya odaklanıyoruz ve çok çalışıyoruz. Çalışmalarımızın takdir görmesi ve fark ediliyor olması bizim için oldukça önemli. Günümüzde marka değer algısını; müşteri deneyim memnuniyetini etkileyen ticari faaliyetler, yürütülen sosyal sorumluluk projeleri, pazarlama iletişim çalışmaları gibi unsurlar etkiliyor. Her zaman bu unsurları göz önünde bulundurarak projeler üretiyoruz. Pandemi gibi zor bir süreci müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik bakış açımız ile atlattık’ diyerek düşüncelerini aktardı.

Markalaşma sürecinde yenilikçi bakış açısının önemine dikkat çeken Güral, ‘Günümüzde ticaretin ve rekabetin yoğunlaşması sonucunda işletmelerin varlıklarını sürdürebilmeleri ve rakiplerinden farklılaşabilmeleri için marka değeri oluşturmaları, geliştirmeleri ve sürdürmelerine yönelik çalışmalar yapmaları gerekir. Markalar her zaman yenilikçi bakış açısını göz önünde bulundurmalıdır. Çünkü markalaşma, yenilikçi firmaların elde edebileceği bir olgudur. Markalaşma dediğimiz, diğerlerinden farklılaşmaya dayanan rekabet stratejisidir. Köklü kurum kültürümüz, modern üretim tekniklerimiz, müşteriye olan yaklaşımlarımız, üstün ve farklı tasarımlarımız ile öne çıkıyoruz. Tüketicimiz ile empati yaparak onların isteklerine ve beklentilerine karşılık veriyoruz’ açıklamaları ile sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@