banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Ülkelerin Kaderini Belirleyen “Petrol”Ün Geçmişten Günümüze Gelen Tarihçesi

Petrole bağlı politikalar ve daha birçok bilginin paylaşılacağı seminer, 23 Mayıs Pazar Doç. Dr. Sevtap Demirci’nin anlatımıyla gerçekleştirilecek.

Güncel 20.05.2021, 17:30 Melike Kaya Bayram
205
Ülkelerin Kaderini Belirleyen “Petrol”Ün Geçmişten Günümüze Gelen Tarihçesi

Bulunduğumuz coğrafyaya uyum sağlamak için köklerimizi daha iyi bilmeliyiz bilincinden hareketle bir sivil toplum hareketi olarak Belkıs Dorum tarafından kurulan Doka Kültür ve Yaşam Akademisi, her kesimden katılımcının ilgisini çekecek konularda eğitim, seminer ve atölye çalışmaları düzenlemeyi sürdürüyor.

Alanında öncü profesyonellerin eğitimci olarak yer aldığı Doka Kültür ve Yaşam Akademisi’nin son olarak programına aldığı konu “Petrol Meselesi”. Ansiklopedik tanımıyla bitki ve hayvan kökenli doğal hidrokarbonların karışımı olan petrol, kuşkusuz kimyevi bir oluşumun ötesinde bir anlam taşıyor. Seminerde Doç. Dr. Sevtap Demirci tarafından petrolün yerine ikame edilecek yeni enerji kaynakları bulunana kadar da insanlık için önemli madensel madde olarak hem stratejik hem politik hem de ekonomik önemine değinilecek. Petrolün tarihi yolculuğuna tanıklık edilecek olan bu eğitim, 23 Mayıs Pazar günü 15.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Petrol Meselesi semineri ve Doka Kültür ve Yaşam Akademisi’nde yer alan diğer programlar hakkında detaylı bilgi almak için Instagram’dan @dokakultur hesabını ya da www.dokakultur.com adresinden web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@