banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Unicera İstanbul’da Güral Vitrifiye’den Ziyaretçileri Büyüleyen Denizanası Tasarımı

Sektörünün lider üreticisi Güral Vitrifiye, Unicera İstanbul’da trendleri belirlemeye devam etti.

Güncel 03.11.2021, 10:00 Melike Kaya Bayram
694
Unicera İstanbul’da Güral Vitrifiye’den Ziyaretçileri Büyüleyen Denizanası Tasarımı

Yepyeni ve modern tesislerinde, alanındaki en ileri teknolojik olanaklarla üretim yapan Güral Vitrifiye, üstün kaliteli ürünlerini seramik ve yapı sektörünün lider ve ihracatçı markalarının bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük fuarlarından UNICERA İstanbul’da sergiledi. 1.200’ün üzerinde yerli ve yabancı sektör profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Güral Vitrifiye, en yeni ve heyecan verici ürünleri ile ziyaretçilerini ağırladı.

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama ve depolama ürünleri gibi sektöre dair her şeyin tek çatı altında sergilendiği fuarda Güral Vitrifiye sektörünün lider konumda üreticilerinden biri olarak yer aldı.

GÜRAL VİTRİFİYE’NİN DENİZANASI TASARIMINA BÜYÜK İLGİ

Güral Vitrifiye’nindünya standartlarındaki teknolojik imkânlarla ürettiği üstün kaliteli lavabolarında büyük bir titizlik ve özenle tasarlanan denizanası enstalasyonu, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Denizanası enstalasyonuna ek olarak arka duvarından akan sular ile splash efekti yaratılan Güral Vitrifiye standı,Unicera Fuarı’nabenzersiz tasarımlarıyla damgasını vurdu.

GÜRAL VİTRİFİYE’DEN BENZERSİZ KONFOR DENEYİMİ; CAVALETTA

Güral Vitrifiye’nin imza tasarımlarından yeni ürünü Cavaletta, oturmalı hela taşı olarak hem konforu hem de hijyeni bir arada sunuyor.

Uzmanlar tarafından insan anatomisine daha uygun ve sağlıklı olduğu belirlenen alaturka tuvalete yepyeni bir boyut getiren Cavaletta, sadece göze hitap etmekle kalmıyor aynı zamanda bireyin sağlığını da düşünüyor. Ayrıca seramik ürün Sır’ına katılan gümüş iyonları, bakterilerin üremesini %99,9 oranında engelleyerek hijyeni de en ön planda tutuyor.

ÜÇÜ BİR ARADA TASARIM KANGAROO; KONFOR, SAĞLIK, ESTETİK

Güral Vitrifiye, alaturka tuvalet yapısının duvara sıfır klozet olarak tasarladığı, sağlık, konfor ve estetiği bir arada sunan benzersiz ürünü Kangaroo kusursuz tasarımı ile mükemmel fonksiyonellik sağlıyor. Ön tarafındaki basamaklar, insan vücudunun sağlıklı bir sindirim sistemi için en iyi şekli almasına yardımcı oluyor.

Güral Rimless serisinde bulunan Kangaroo, seramik ürün Sır’ına katılan gümüş iyonları ile bakterilerin üremesini %99,9 oranında engelliyor ve hijyen konusunda çok etkili çözümler sunuyor.

YALNIZCA EN İYİLERİN LAVABOSU; DOUBLEDECK

Lavaboyu geleneksel ve sıradan bir yapıdan çıkararak, modern tasarım ve geniş kapsamlı kullanım alanı yaratmayı başaran DoubleDeck, alt haznesindeki entegre hareket sensörlü armatürüyle zahmetsizce ayak yıkama deneyimi, engelli kullanıcılar için kolay erişim ve çocuklar için de güvenli bir yıkama alanı yaratıyor.

Benzersiz tasarımları ve fonksiyonelliği her zaman bir araya getirmeyi başaran Güral Vitrifiye, kalite, estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan yeni tasarımı DoubleDeck Lavabo ile 1953 yılından beri yalnız ‘‘En İyilerin’’ kazanabildiği yüksek prestijli ‘‘IF Design 2019 Ödülü’’ne layık görüldü.

KURAKLIKLA MÜCADELE EDEN TASARIM; FRUGALE

Güral Vitrifiye’nin günümüzün en büyük çevresel konularından ve sorunlarından biri olan kuraklık ile mücadele için tasarladığı Frugale, el yıkamak için kullanılan tonlarca suyu değerlendiriyor ve su tasarrufuna destek oluyor.

Şebeke su bağlantı vanası kesilen rezervuarın, üst lavabodan akan el yıkama suyu ile doldurulması sonucu, tonlarca su hacminden tasarruf edilmesine yardımcı olan Frugale; küresel boyutta yaşanan susuzluk tehdidine yeni nesil çözümler sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@