banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

UPT Ödeme Sistemleri Sektöründe En Mutlu İş Yeri Seçildi

10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren UPT ödeme sistemleri sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” unvanına sahip oldu.

Güncel 04.04.2022, 13:30 04.04.2022, 10:33 Melike Kaya Bayram
144
UPT Ödeme Sistemleri Sektöründe En Mutlu İş Yeri Seçildi

Capital Dergisi ve Happy PlacetoWork şirketinin bu yıl ilkini düzenlediği Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması’na 214 şirket katıldı. Aday şirketlerin insan yönetimi uygulamaları bağımsız bir bilim kurulu tarafından incelendi. Tüm bu değerlendirmeler sonrasında en yüksek puan alan 50 şirket Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Listesine girdi. Dünya genelinde 176 ülkede, 400 bin işlem noktasında Aktif Bank iştiraki olarak hizmet veren UPT, çalışanlarının ihtiyaçlarını odağına alarak benimsedikleri dinamik kurum kültürü ile ödeme sistemleri sektöründe birinci olmaya hak kazandı.

HİYERARŞİDEN UZAK, DİNAMİK ÇALIŞMA ORTAMI ÖDÜLÜ GETİRDİ

Türkiye’nin en mutlu iş yeri ödülünü kazanmada hiyerarşiden uzak durarak çalışanlarına dinamik bir çalışma ortamı sunmanın belirleyici olduğunu ifade eden UPT Genel Müdürü Hakan Özat, “UPT olarak gereksiz hiyerarşi, uzun onay süreçleri, uyulamayan planlar bizim çalışma dünyamızda tanımlı değil. Üst yöneticilerle çalışanların arasında açık ve doğrudan iletişim söz konusu. Tüm çalışanlar rahatlıkla odama girerek benimle iletişime geçer, fikirlerini doğrudan benimle paylaşabilirler. Çalışanlara en başından bu ortamı sunabilmenin başlı başına çok önemli bir bağlılık ve motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyorum. Ankete katılarak bizi birinci yapan herkese ve bu ödülü kazanmada emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Çalışan mutluluğu ve bağlılığı için yılın belli dönemlerinde ölçümlemeler yaptıklarını da ifade eden Özat, “Çalışanlarımızın mutluluğunu en çok onların talep ve geribildirimlerine kulak vererek sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Bu kapsamda çeşitli sıklıklarla çalışan bağlılığını ölçümleyerek, buradan çıkan aksiyon planlarını hayata geçirmeye çalışıyoruz. Yeni uygulamalar ve iyileştirmelerle çalışanlarımızın mutluluğunu gelecekte en üst seviyede tutmaya gayret edeceğiz.” dedi.

“AİLENİZ AİLEMİZDİR” UYGULAMASI İLE 3 GÜN EKSTRA İZİN

10 yılı aşkın süredir global para transferi dünyasında en çok tercih edilen firmalardan biri olan UPT çalışanlarının ve sevdiklerinin hayatına dokunan uygulamaları ile çalışan bağlılığını pekiştirmeyi amaçlıyor. “Aileniz Ailemizdir” adını verdikleriizin kapsamındaher çalışana 3 ekstra gün izin bakiyesi tanımlayarak çalışanların doğum günü gibi özel günlerinde aileleri ile birlikte olmalarını teşvik ediyor. Çalışanların ve çocuklarının doğum günlerinde de çeşitli STK’lar ile iş birliği yaparak onlar adına bağışta bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@