banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Üstün Tasarım Ödülü’nün Sahibi Hammam Design Radyatör Oldu

Hammam Design Radyatör, havlupan tasarımı CATENA ile Türkiye’nin en prestijli tasarım yarışması olan Design Turkey 2021’de Üstün Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Güncel 07.01.2022, 17:00 Melike Kaya Bayram
163
Üstün Tasarım Ödülü’nün Sahibi Hammam Design Radyatör Oldu

17 Aralık’ta Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde,Hammam Design Radyatör’ün kurucu ortaklarından Oğuzhan Cellat, Burçak Cellat Korkut ile birlikteServer Konrad, Elif Selek Barbaros’tan oluşan tasarım ekibine Ticaret Bakanı Mehmet Muş ödül takdiminde bulundu. Global ölçekte başarılı çalışmalara imza atan ekip;“Bu başarı, yüksek eğitimli ve tecrübeli bir kadronun, inanarak çalışmasının eseridir” dedi.

ÖDÜLLÜ TASARIMIN HER DETAYINDA EŞSİZLİK VAR

CATENA havlupan, zincir etkili görünümü ve sonsuz döngüsü ile dikkat çekiyor. CATENA’nın organik detayları ve modern çizgileri, tasarım ve mimarlık sektöründeki profesyonellerin yanı sıra tasarım tutkunlarına da ilham kaynağı oluyor.

Akışkan ve organik formdaki eklem noktaları, onu eşsiz kılan en önemli ayrıntılar arasında yer alıyor.

BAŞARISI ÖDÜLLERLE TESCİLLENMİŞ GLOBAL BİR MARKA

Hammam Design Radyatör, Design Turkey 2012 İyi Tasarım Ödülü, IF Design Award 2019 ve Design Turkey 2021 Üstün Tasarım Ödülü ile ödüle doymuyor. Tasarım Havlupanve Tasarım Radyatör üretiminde global çapta sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alıyor.Türkiye ve Avrupa’da 40’tan fazla tasarım tescili ürünü bulunuyor. Ürettiği tasarım radyatörlerinin büyük bir bölümünü Avrupa’ya ihraç eden firmanın ürünleri, Türkiye’nin seçkin mağazalarında satışa sunuluyor. Hammam Design Radyatör değişen dünyanın ihtiyaçlarına ayak uydurmak üzere hammamonline.comonline satış sitesinden benzersiz alt yapısı ile kullanıcı dostu hizmet sağlıyor ve yine sektöre öncü oluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@