banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Vespa, Ege’nin Kalbi İzmir’de

Geçtiğimiz yıl 75. yaşını kutlayan ve Türkiye’de Doğan Trend tarafından temsil edilen Vespa yeni lokasyonlarında Vespa severlerle buluşuyor.

Güncel 21.07.2022, 14:45 Melike Kaya Bayram
22
Vespa, Ege’nin Kalbi İzmir’de

Türkiye’de Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Vespa, Doğan Trend Otomobilite Gaziemir’deVespa severlerle buluşuyor. Özel tasarım shoowroomu ile ziyaretçilerine İtalyan esintileri sunan mağazada Vespa, geniş model seçeneklerini İzmir’deki sevenleriyle buluşturuyor. İzmir’in güzel havası, uzun sahil şeridi ve kısa mesafede ulaşılan deniz kıyıları ile Vespa’yla yapılabilecek keyifli yolculuklar için çok uygun bir şehir olduğunu ifade eden Doğan Trend Otomotiv Motosiklet Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Acar, “Vespa Türkiye olarak giderek büyüyoruz ve İzmir, İstanbul sonrası en önemli ikinci stratejik lokasyonumuz. Öte yandan Vespa’nın keyifli ve renkli dünyası ise İzmir’e çok yakıştı” dedi. Gaziemir’deki bu yeni lokasyon Primavera, GTS, Sprint, Sei Giorni ve Elettrica gibi teknolojiyi ve ikonik tasarımlarını bir arada sunduğu modellerini İzmirlilere deneyimletiyor.

Estetik tasarım teknoloji ile buluştu

Tüm dünyayı etkileyen tasarımlara ve modellere imza atan Vespa, 2018 yılında teknolojisini, estetik tasarımıyla buluşturarak Elettrica’yı üretti. Tamamı İtalya’daki fabrikasında üretilen Vespa’nın bu elektrikli motosikleti, tamamen sessiz ve pratik bir sürüş sunmasının yanında estetik açıdan da Vespa çizgileriyle beğeni topladı. 2021 yılında 75. yılını kutlayan Vespa, bu kapsamda GTS ve Primavera versiyonlarında 75.yıl özel serisini satışa sundu. Geçtiğimiz yıl Dior ile işbirliği yapan marka, 2022 yılında ise Justin Bieber tasarımlı Vespaları sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@