banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Webhelp Kariyer Fırsatları ile Genç İstihdamına Katkı Sağlıyor

Global BPO şirketi Webhelp, katılım sağladığı kariyer fuarları ile birlikte birçok gencin kariyer yolculuğunda aktif rol alıyor.

Güncel 30.03.2022, 15:45 Melike Kaya Bayram
225
Webhelp Kariyer Fırsatları ile Genç İstihdamına Katkı Sağlıyor

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek tüm süreç ve operasyonlarına dijitalleşmeyi dahil eden global BPO şirketi Webhelp, istihdam ettiği genç ekip arkadaşlarıyla geleceğin müşteri deneyiminde öncü rol alıyor. Birçok konuda avantajlı teknolojik çözümler sunan Webhelp, aynı zamanda küresel bir çalışma alanı da yaratarak şirket içerisinde çalışmak isteyen uzak coğrafyadaki yetenekli bireylere dijitalleşmenin sağladığı yeni kariyer imkanları ile çalışma imkanı da sunuyor.

BU YIL 295 KİŞİYEKARİYERLERİNDE YÜKSELME FIRSATI SUNDUK

Yaş ortalaması 25 olan genç bir ekipten oluşan Webhelp, gençlerle karşılıklı etkileşim kurabileceği kariyer günlerine büyük önem veriyor.Geçtiğimiz günlerde Ege Kariyer Fuarın akatılım sağlayan Webhelp CEO’su Metin Tarakçı konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

“Webhelp60 ülkede 100 binden fazla çalışanı ile 30 dilde hizmet veren 22 yaşında genç bir marka. Bu yüzden biz genç istihdamını çok önemsiyoruz. Özellikle gençlere çağrı merkezi çalışanı olmayı kesinlikle tavsiye ediyorum.  Ben 27 yıldır bu işi yapıyorum ve mesleğe ilk olarak müşteri temsilcisi olarak başlamıştım. Şöyle söyleyebilirim ki eğer iletişiminiz güçlüyse, çözüm odaklıysanız ve bu işi yapmaktan keyif alıyorsanız sektörde çok hızlı yükselebilirsiniz. Biz Webhelp olarak bu yıl yüzde 80 departmanlar arasında geçiş sağladık ve 295 kişiye kariyerlerinde yükselme olanağı sunduk.Türkiye’nin birçok ilinde her ay ortalama bine yakın yeni işe alımlar yapıyoruz ve bu sayede çalışan sayımızda da yüzde 160 bir artış sağladık. Tüm gençlerimizin operasyon, insan kaynakları, bilgi teknolojileri, iş gücü yönetimi, raporlama ve planlama alanlarındaki başvurularını önemsiyor ve ekibimize dahil olmalarını heyecanla bekliyoruz” dedi.

Konuşmasında çağrı merkezi sektörünün geleceğini de değerlendiren Tarakçı; “Çağrı merkezi sektörü her gün değişiyor ve gelişiyor. Pandeminin hayatımıza girmesiyle birliktebu değişim ve dönüşüm daha hız kazandı. Bu dönemde iletişim merkezleri gibi yapılara olan ihtiyaç hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Mağaza ve fiziksel ortamların daha az tercih edilmesi müşteri iletişimini ve ürün satışını çağrı merkezi ve diğer dijital platformlara kaydırdı. Büyük bir ivme yakalayan sektörümüzün pazar artışı yüzde 46 pazar hacmi ise 10.9 milyar TL’ye ulaştı. Pazarın sağladığı istihdam ise 135 bin 820 gibi bir rakama ulaştı. Bir önceki yıla istinaden bu oran yüzde 21 yükseldi” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@