banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Weltew Home’dan Depremzedelere İstihdam Desteği

Mobilya endüstrisinin önemli markası Weltew Home, gerçekleştirdiği 100 kişilik ek istihdamda depremzede vatandaşlara öncelik verdi.

Güncel 06.03.2023, 14:10 Melike Kaya Bayram
81
Weltew Home’dan Depremzedelere İstihdam Desteği

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında diğer illere göç eden depremzedeler için başlatılan istihdam seferberliği sürüyor. Kamu ve özel sektördeki istihdam destekleri ile yaraların kısa sürede sarılması planlanıyor. İstihdam seferberliğine destek veren firmalardan bir tanesi de yerli mobilya endüstrisinin önemli markası Weltew Home oldu.Şirket, Bursa İnegöl’deki fabrikalarında açtıkları ek istihdamda depremzedelere öncelik tanıdığını açıkladı.

Anlamlı adım

Bursa İnegöl Belediyesi ile ortak çalışmasıyla İnegöl Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda istihdam buluşması düzenleyen Weltew Home, başvuruları alarak birebir görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeler neticesinde 100 kişiye iş imkanı sunulacağı açıklandı.

“Depremin acılarını el birliği ile hafifleteceğimize inanıyoruz”

Weltew Home İnsan Kaynakları Müdürü Turgay DEDE, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan felaketten dolayı hepimizçok üzüntülüyüz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz ihtiyaç malzemeleri ve çadır yardımlarınıtakiben yaralarımızı hep birlikte sarmak için bölgeye desteklerimizi sürdürüyoruz. Zor günlerde bir araya gelmeyi en iyi bilen ülkelerden biriyiz. Depremin acılarını elbirliği ile hafifleteceğimize inanıyoruz. Bu sebeple düzenlediğimiz istihdam buluşmasında depremzede vatandaşlarımıza öncelik vereceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@