banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Worqcompany'den Kadın Girişimcilere Destek

WorqCompany, E-Ticaret Kadınlar Kulübü ile işbirliği yaparak e-ticaret yapmak isteyen kadın girişimcilere özel avantajlar sunuyor.

Güncel 04.10.2021, 15:15 Melike Kaya Bayram
100
Worqcompany'den Kadın Girişimcilere Destek

Girişimcileri destekleyen ve yeni işini kolayca kurup, güvenilir bir iş desteği arayanlara hizmet veren WorqCompany, E-Ticaret Kadınlar Kulübü ile işbirliği yaparak e-ticaret yapmak isteyen  kadın girişimcilere özel avantajlar sunuyor.

'E-Ticaret Kadınlar Kulübü' öncülüğünde Ekim ayında başlayan projeye destek veren WorqCompany, şirket kuruluş ve e-ticaret paketlerinde kadın girişimcilere ilk 3 ay %50 indirim uygulayacak.

Dijital altyapıya dayanan online ticarete olan ilgi katlanarak artıyor. Bu alanda faaliyet göstermek isteyen kadın girişimcilerin sayısı da oldukça fazla. 'Güçlü Kadınların Buluşma Noktası' sloganıyla yola çıkan E-Ticaret Kadınlar Kulübü ve 'Şirket Kuruluşunda Çözüm Ortağınız' prensibiyle hareket eden WorqCompany'nin işbirliği, kendi hayalini işe dönüştürmek isteyen kadın girişimciler için fırsat niteliği taşıyor.

İşlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen kadın girişimcilerin, ihtiyaç duydukları tüm konularda gelişimlerini ücretsiz olarak sağlayacak online platform “E-Ticaret Kadınlar Kulübü'nde eğitimler, online buluşmalar, networking imkanları, sektördeki önemli e-ticaret danışmanlarıyla sohbetler, başarı hikayeleri ve Slack kanalıyla iletişim gibi birçok fırsat üye olan tüm kadın girişimcilerle buluşacak.  Bu kapsamda WorqCompany Vergi Danışmanı Kurtuluş Nacar'da E-ticarette Şirket Kuruluş Prosedürleri ve Vergilendirmeler konulu eğitimler verecek.

Yeni şirket kurulumu ve avantajlı paketler ile ilgili tüm detaylara www.worqcompany.com üzerinden, kadın girişimcilere yönelik kurulan E-Ticaret Kadınlar Kulübü'ne ise www.eticaretkadinlarkulubu.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@