banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Yaralarımızı Hep Beraber Saracağız

6 Şubat'tan itibaren gerçekleştirdiğimiz bütün yardımlarımıza ilave hissedarımız ENBD ile depremzedelere 350 Milyon TL nakdi bağışla da destek sağlıyoruz.

Güncel 16.02.2023, 12:15 Melike Kaya Bayram
7
Yaralarımızı Hep Beraber Saracağız

Yaşadığımız deprem felaketinin derin üzüntüsü ve kayıplarımızın yası içindeyiz.

Ülkece sergilediğimiz dayanışmada üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için 2 bölge müdürlüğümüz, 64 şubemiz ve 1050 personelimiz ile faaliyet gösterdiğimiz bölgede, her ilde bir şubemizi ve ATM'lerimizin tamamına yakınını açık tutarak bankacılık faaliyetlerinin aksamaması için azami gayret gösterdik.

Depremin hemen ardından afet koordinasyonunda tecrübeli arkadaşlarımızı arama kurtarmaya katkı vermesi ve yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerine eksiksiz ulaştırılmasını organize etmesi için hızla bölgeye yönlendirdik. Yardım ve dağıtım çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.

İnsani yardımlarımız ile eş zamanlı olarak depremzedelerimize bankacılık faaliyetlerinde kolaylık sağlayacak önlemlerimizi de ivedilikle devreye aldık.

6 Şubat'tan itibaren gerçekleştirdiğimiz bütün ayni ve maddi yardımlarımıza ilave olarak hissedarımız ENBD ile birlikte depremzedelere 350 Milyon TL nakdi bağışla da destek sağlıyoruz.

Zorlukları el birliğiyle aşacağız.

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@