banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Yeni Yatırıma Hazırlanan Xylem Türkiye Üretim Kapasitesini Ve İstihdamı Artıracak

Küresel su teknolojisi şirketi Xylem, Türkiye operasyonları kapsamında 2022 yılını değerlendirerek 2023 yılı hedeflerini açıkladı.

Güncel 06.01.2023, 16:00 Melike Kaya Bayram
44
Yeni Yatırıma Hazırlanan Xylem Türkiye Üretim Kapasitesini Ve İstihdamı Artıracak

Kendisini dünya genelindeki en zorlu su sorunlarını çözmeye adamış lider su teknolojisi şirketi Xylem, inovatif ürün ve hizmetleriyle suyu transfer ediyor, arıtıyor, analiz ediyor ve çevreye yeniden kazandırıyor. Şirket olarak; suyun daha iyi kullanımı, korunması ve gelecekte yeniden kullanılması için yeni teknolojiler geliştirmeye ve Türkiye’de yeni yatırım planları ile büyümeye devam ettiklerini belirten Xylem Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bilgiç,2022 yılını değerlendirerek 2023 yılı hedeflerini açıkladı.

2022 yılında pazar payını ve ihracatını artırdı

Dünya genelinde tüm sektörlerin zor bir süreçten geçtiği 2022 yılında Xylem Türkiye olarak mevcut ürün kapasitelerini ve müşteri portföylerini genişlettiklerini belirten Altuğ Bilgiç, “Xylem Türkiye olarak ayrıca operasyonel mükemmelliğe odaklanan yeni yönetim yapımızı tamamladık.Sektördeki pazar payımızı ve ihracatımızı artırdık. Tüm bu dinamikler ışığında Xylem Türkiye olarak iş süreçlerimizde bu yıl hedeflediğimizden çok daha iyi sonuçlar aldık” diye konuştu.

Sürekli büyüme hedefliyor

Xylem olarak su endüstrisindeki derin uygulama uzmanlıklarıyla; daha az enerji kullanan, yaşam döngüsü maliyetlerini azaltan, kullanıcılara ve faaliyet gösterdiği topluluklara çevresel faydalar sağlayan yüksek verimli su teknolojileri üretmeye odaklandıklarını belirten Bilgiç, Türkiye’de 2023 yılında yeni yatırım planları ile üretim kapasitesini artırarak daha da hızlı büyümeyi hedeflediklerini açıklayarak sözlerini şöyle sürdürdü; “Xylem’in dünya genelinde faaliyet gösterdiği bölgeler içinde gelişim potansiyeli en yüksek ülkelerin arasında Türkiye de var. Ülkemizin stratejik konumuna, mühendislik gücüne ve dinamik nüfusuna olan güvenimiz ile yatırımlarımıza artan bir ivmeyle devam ediyoruz. Bu doğrultuda yerli ve yabancı pazarlara hitap eden yerelleştirme çalışmalarımız, yeni ürünlerimiz ve uygulamalarımızla 2023 yılında ülkemizdeki varlığımızı daha da genişleteceğiz. Bu büyümeye paralel olarak istihdamımızı da artıracağız.Bir yandan sektördeki pazar payımızı genişletmeye devam ederken, öte yandan güvenilir bir danışman olarak ürünlerimizin yaşam sürelerinin her aşamasında müşterilerimize destek olmayı sürdüreceğiz. Başarı için kritik önem taşıyan satış sonrası destek çalışmalarımız her zaman olduğu gibi bizim için öncelikli olacak. Xylem’in global gücünü arkamıza alarak en son teknolojileri ülkemize kazandıracağız. Flygt, Lowara, Goulds, Wedeco, Godwin, WTW ve diğer Xylem markalarını Türkiye’ye sunarken bu ürünlerimize yönelik satış sonrası destekleri artırmaya odaklanacağız. 2023 yılında daha fazla Xylem ürünü ve markasıyla bu trendi sürdürmeyi planlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımız doğrultusunda sürekli büyümeyi hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız çalışmalarla bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@