banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Yeşilay, Herkesi Bayram Kutlaması İçin Kartpostal Göndermeye Davet Ediyor

Yeşilay, kartpostal gönderme alışkanlığını yaşatmak ve teknoloji bağımlılığına farkındalığı artırmak için Ramazan Bayramı öncesi yeni bir etkinlik düzenliyor.

Güncel 21.04.2022, 16:45 Melike Kaya Bayram
90
Yeşilay, Herkesi Bayram Kutlaması İçin Kartpostal Göndermeye Davet Ediyor

Yeşilay, kartpostal gönderme alışkanlığını yaşatmak ve teknoloji bağımlılığına yönelik farkındalığı artırmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde “Hatırla(n)mak Güzeldir” sloganıyla bir etkinlik düzenliyor. 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Üsküdar Meydanı’ndagerçekleştirilecek etkinlik, sevdiklerine güzel dileklerini iletmek isteyen herkesi kartpostallarla buluşmaya davet ediyor.

Teknoloji bağımlılığının risklerine dikkat çeken ve Yeşilay’ın bu alandaki mücadelesini sürdürdüğünü belirten Yeşilay Genel Müdürü M. Nurullah Atalan şunları ifade etti:

“Teknoloji hayatımızı ve alışkanlıklarımızı giderek değiştiriyor. Doğru ve bilinçli kullanıldığında bunun ne kadar faydalı olduğunu söylemeye gerek yok; ancak kontrolsüz teknoloji kullanımı pek çok soruna yol açıyor. Biz de Yeşilay olarakalkol, tütün, madde ve kumar bağımlılıkları ile birlikte teknoloji bağımlılığı ile mücadelemizikararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, çeşitli etkinliklerde vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık yaratmayı önemsiyoruz. Kartpostallar da bu farkındalık için önemli araçlar. Artık eski döneme ait bir alışkanlık gibi görünse de; sevdiklerimiz tarafından düşünüldüğümüzde, iyi dileklerin yazılı olduğu bir kartpostal aldığımızda hepimiz mutlu oluyoruz. Ramazan Bayramı öncesinde sevdiklerini mutlu etmek, iyi dileklerini paylaşmak isteyen herkesi Üsküdar Meydanı’nda bekliyoruz.”

HEM SEVDİKLERİNİ MUTLU EDECEK HEM YEŞİLAY’A KATKIDA BULUNACAKLAR

“Hatırla(n)mak Güzeldir” sloganıyla düzenlenen etkinlik alanı, İstanbul’un tarihi mekânlarını ve aile sıcaklığını yansıtan kurgusuyla meraklılarını bekliyor. Yeşilay’ın birbirinden farklı kartpostal tasarımından dilediğini seçen katılımcılar, 20 TL’ye aldıkları kartpostalları sevdiklerine gönderebilecek. Böylece bir yandan güzel bir sürprizle sevdiklerini mutlu ederken bir yandan da Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelesine katkıda bulunmuş olacaklar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@