banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Yıl Sonunda 10 Milyon Ciroya Ulaşacak, Aldığımız Patentle Dünyada İlk Olacağız

Gaziantep merkezli, yüzde 100 yerli sermaye ile dünyada yaklaşık 50 ülkeye ihracat yapan Turk Grass Ma Carpet, kaliteli ürünleri ile tercih ediliyor.

Güncel 07.06.2023, 11:45 Melike Kaya Bayram
26
Yıl Sonunda 10 Milyon Ciroya Ulaşacak, Aldığımız Patentle Dünyada İlk Olacağız

Dekorasyon ve peyzaj alanlarında yurt içi ve yurt dışı birçok projeye malzeme temin eden, otel halısı, parça halı üretim ve satışında da sektöründe öncü ve lider firmalardan olan, Gaziantep merkezli, yüzde yüz yerli sermaye Turk Grass Ma Carpet, kaliteli ürünleri ile ezber bozuyor.

BARCELONA-REAL MADRİD GİBİ DÜNYA DEVLERİNİN TERCİHİ TURK GRASS

Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’nın balkonlarından Hannover Messe’ye; Real Madrid, Barcelona, Ajax ve Liverpool gibi dünyaca ünlü takımların stadyumlarından London School Of Economics Futbol Sahası’na kadar birçok dünya devinin tercihi olan Turk Grass, ürettiği yüksek kaliteli suni çim halıları ile sektörün kalite çıtasını yükseltiyor.

MEMET ARSLAN: TEKNOLOJİK GELİŞMELERLE ÖZEL ÜRÜNLER ÜRETİYORUZ

Turk Grass Ma Carpet olarak teknolojik yatırımlar ve kaliteli ürünlerle çok özel bir yerde bulunduklarını anlatan Turk Grass Ma Carpet’ın kurucusu Memet Arslan, “Dekoratif kullanımdan bahçelere ve halı sahalara özel ürünler üretiyoruz. Turk Grass olarak ürün çeşitliliğimizi yeni teknolojik gelişmeler ışığında takip ediyor ve genişletiyoruz. Dünyaca ünlü futbol takımlarının halı sahalarına özel çim üretiyoruz. Dünyaya suni çim halıyı biz satıyoruz. Bu bizim için bir gurur kaynağı. Amacımız dünyada en çok satan olmak değil, en kaliteli ürünleri imal eden bir firma olabilmek” dedi.

TURK GRASS MA CARPET YIL SONUNDA 10 MİLYON AVRO’YA ULAŞACAK

Yıl sonu hedefleri ile ilgili Arslan, “Turk Grass Ma Carpet olarak 2022 yılını 6 milyon avro ile kapattık. 2023 yıl sonundaki hedefimiz 10 milyon avro. Başta makine parkuru olmak üzere yatırımlarımız devam edecek. Ülkemizde çok önemli firmalar var. Ve bu firmalar aslında çok kaliteli, çok ciddi işler yapıyorlar. Ülke olarak en büyük eksiğimiz markalaşmak. Biz, Turk Grass Ma Carpet olarak markalaşma sürecimizle dünya markası olmayı kendimize hedef edindik. Amacımız Made In Türkiye bayrağını tüm dünyada dalgalandırmak” dedi.

DÜNYADA ANTİ-STATİK ÜRÜN İÇİN PATENT ALAN İLK ŞİRKET OLACAĞIZ

Halı sahalarda zaman zaman sporcuların kalp krizi geçirdiğine dikkat çeken Arslan son olarak şunları söyledi:“Sağlık bizim olmazsa olmazlarımız arasında geliyor. Halı sahalarda futbol oynayan futbolseverlerimizin sağlığını kontrol altında tutmayı amaçlıyoruz. Sağlık açısından bir önlem olarak kendi geliştirmiş olduğumuz anti-statik (topraklama etkisi olan), güneş ışınlarına karşı solmayı engelleyen ve yağmur tahliye sistemine sahip ürünlerimiz ezber bozdu. Anti-statik ürünler için patent başvurusunda bulunduk. 3 aylık bir zaman içerisinde bu ürünlerin patentini alarak dünyada bir ilki gerçekleştirmiş olacağız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@