banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Zorlukları Dayanışma İle Aşacağız

BtcTurk: 100 milyon TL’ye ulaşma hedefiyle, büyüklüğüne bakılmaksızın kullanıcıların bağış miktarı kadar bağış ekliyoruz.

Güncel 09.02.2023, 12:30 Melike Kaya Bayram
13
Zorlukları Dayanışma İle Aşacağız

Devletimizin ilgili kurumlarıyla iş birliği halinde depremzedelere yönelik yardımlar için elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam ediyoruz. Başta AFAD olmak üzere KIZILAY, HAYATA DESTEK, TİDER ve TOG gibi sivil toplum ve yardım kuruluşlarına, kriptopara yardım cüzdanları oluşturup teslim edilmişti.

Hesabınızdan kolayca Türk Lirası bağışlayabilirsiniz

Şimdi ise BtcTurk hesapları üzerinden bağış yapmak isteyen kullanıcılarımıza Türk lirası varlıklarını doğrudan bağışlama imkânı sunuyoruz. BtcTurk ve BtcTurk PRO kullanıcıları, BtcTurk mobil uygulamasında, BtcTurk PRO mobil uygulaması, web uygulaması ve mobil web üzerinden kendi hesaplarında bulunan Türk lirası varlıklarını AFAD, AKUT, KIZILAY, Hayata Destek, Nef Vakfı, TİDER ve TOG’a ait olan hesaplara gönderebilir. BtcTurk mobil uygulamasından TL Cüzdanım ekranından, BtcTurk PRO’da ise Yatır-Çek ekranında ‘Türk lirası Çek’ menüsünden bağış yapılmak istenen kurumu seçerek doğrudan kurumun banka hesabına bağışta bulunabilirler.

BtcTurk “Biriz Beraberiz” sloganıyla kullanıcılarının adına yardım tutarı kadar bağış ekleyerek AFAD, AKUT, KIZILAY, Hayata Destek, Nef Vakfı, TİDER ve TOG’a yardım iletmeyi sürdüreceğini ve hedeflerinin kullanıcıları ile birlikte 100 milyon TL bağış miktarına ulaşmak olduğunu belirtti.

Bağış sayfasına https://pro.btcturk.com/deprem-bagis linkinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@