banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

“Bu yılda sürdürülebilir değer yaratacağız”

Stratejik hedefleri ve pek çok ürün gamındaki pazar liderliğiyle öne çıkan Tuna Tartı, farklılaşma yoluyla değer yaratarak sektörde büyümeye devam ediyor.

Proses Çözümleri 06.03.2023, 07:33 Serkan KIRAÇ
8
“Bu yılda sürdürülebilir değer yaratacağız”

Ölçü ve tartı sistemleri konusunda sektörümüze  yenilikçi hizmetler sunarak, bitmek bilmeyen enerjimizle çalışıyoruz. Tuna Tartı ve Elektronik Sistemler olarak ölçü ve tartı sistemleri konusunda uzman mühendis ekibimizle üretim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Türkiye ve Yurtdışı ofislerimizle satış ve hizmetlerimizi “İzmir’den Dünyaya” sloganıyla 46 ülkeye ihraç ediyoruz. İlk olarak Loadcell dediğimiz yük hücreleri, ikinci olarak Otomatik olmayan tartı sistemleri Platform kantarı, Silo tartımı ve Taşıt kantarı, üçüncü olarak Otomatik tartı sistemleri Bigbag torbalama ve CheckWeigher ve son olarak Sürekli tartı sistemleri Bant kantarı, Randıman kantarı gibi 30 farklı ürün kategorimizle İzmir fabrikamızda üretim yapmaktayız. Sürdürülebilirliğe inanmak yetmez fazlası lazım dedik, sonunda örnek olduk. Tüketicilerimize her ürün segmentinde ileri teknolojiye sahip ürünler sunarken, kendi makinalarımızı tasarlayıp üreterek farklı bir aşamaya geçmiş bulunuyoruz.

Sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle; müşterilerimizin yatırım kalitesini en yüksek ve maliyetlerini en düşük tutacak şekilde emek, zaman ve sermaye tasarruflarını sağlıyoruz. Hızımız sayesinde 81 ilde servisimizin “En geç 6 saatte lokasyonda” olacak şekilde hareket ediyoruz. Ayrıca bölge müdürlüklerimizle yerinde keşif hizmetini ücretsiz sunuyoruz.

Türkiye’de ve diğer coğrafyalarda, başta maden, lojistik, gıda, çimento, kimya ve savunma sanayi olmak üzere tüm tartı, paketleme, dozajlama ve test proseslerine uygun mühendislik çözümleri sunmaktayız. Üretmiş olduğumuz çözümlerin çoğu, sektörel ve firmalara özel çözümler olduğu için bizleri sadece katalogdaki ürünler üzerinde giden değil, üreten, geliştiren ve firmalar nezdinde “çözüm ortağı” konumuna getirmiştir.

Tuna olarak, endüstrinin lokomotifi olan ISO1000 firmalarının yaklaşık %78 ile sürekli iş birliği içindeyiz. Bu da bizlere ayrı bir tecrübe kazandırmakta ve gurur vermektedir.

Tuna Taşıt Kantarlarımız sektörünün lider firmaları tarafından tercih edilmektedir. TUNA TS1, TS2, TS3, TS4 model çeşitliliğine sahip olan taşıt kantarlarıdır. Sektörde en çok tercih edilen model TS-1 zemin üstü taşıt kantarıdır.

Truck Scale-1 Serisi taşıt kantarları komple çelik platformludur. Zemin üzerine monte edilir, betonarme rampalarla kantar üzerine rahatça çıkılır. Truck Scale-1 serisi I kiriş sistemi diye tabir edilen klasik zemin üstü kantarlardır. Platformda IPE cinsi çelik kullanılmaktadır. Truck Scale -1 serisi kantarlarda üst kaplama saçı 10 mm kalınlığında olup ebatlarına göre 4 ila 10 adet arasında her biri 30 ton kapasitede OIML R60 standartlarında C4 sınıfı paslanmaz çelik TCT-30t model yerli üretim yük hücreleri (loadcell) kullanılmaktadır.

Yüksek volumlü adetler ile ürettiğimiz Tuna TCT Yük hücresi Paslanmaz çelik ve alaşımlı çelik olarak iki farklı malzemeden üretilen TS model yük hücresi özellikle taşıt kantarlarında ve vagon kantarlarında kullanılmak üzere üretilmektedir. Tamamen lazer kaynakla kapatılmış ölçüm bölgesi IP68 koruma sınıfında olup zorlu endüstriyel koşullarda başarı ile çalışmaktadır.10.000 kg - 50.000 kg kadar kapasite seçenekeleri vardır.

Tuna Tartı olarak yerli üretime katkıda bulunmaktan gurur duymaktayız. Bünyemizde gelişen ve üretilen tüm ürünlerde özverili çalışma prensibi ile ilerlemekteyiz. Müşterilerimizin talep ettiği tüm proje ve işlevsel sistemler karşısında çözüm üretmekteyiz. AR-GE ekibimiz ile üretim parkurumuzun birleşiminden doğan yerli ürünleri üreterek, ithalatı minimum seviyeye indiriyoruz. Kaliteli üretimin yapılabilmesi için gelecek teknolojilerin takipçisiyiz. İzmir’de bulunan Işıkkent fabrikamızda talebe göre maksimum hızda üretim yapıyoruz.

Tuna Tartı olarak ürünlerimizi ve sistemlerimizi dünyanın her bir yanında kalite standartlarımızdan ödün vermeden, zamanında teslim yaparak, müşterilerimizin istek ve taleplerini karşılamayı hedefliyoruz. Yoğunlaşacağımız bölgeler Avrupa, Merkez Amerika ve Doğu Afrika ve Orta Doğu ülkeleridir. Yurtiçi olarak ise yurdumuzda ayak basmadığımız ve ürünlerimizi göndermediğimiz şehir kalmadığı gibi bunun sürdürülebilir olması için her gün kendimizi geliştirerek çalışmaktayız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@