banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

En gelişmiş teknolojiye sahip seviye ölçüm serisi, İzmir'de tanıtıldı...

Yeni seviye ölçüm teknolojisini petrokimya, demir-çelik ve enerji sektörleri ile buluşturdu. Seviye ölçümünde sıvı ve katı ayrımı yapmayan Vega’nın yeni radar ölçüm teknolojisi VEGAPULS 6X, İzmir Aliağa’daki Ramada Otel’de17 Mayısta markanın gerçekleştirdiği teknik seminerle tesislerdeki son kullanıcılarla buluşturuldu.

Proses Çözümleri 31.05.2022, 15:11 Serkan KIRAÇ
290
En gelişmiş teknolojiye sahip seviye ölçüm serisi, İzmir'de tanıtıldı...

Sıvılar ve katı malzemeler arasında hiçbir ayrım yapmayan bir radar sensör: VEGAPULS 6X’in sunduğu avantajların yakından gözlemlenebilmesi için Vega Türkiye ofisinin ev sahipliğinde 17 Mayıs’ta İzmir Aliağa’da Ramada Otel’de bir teknik seminer gözlemlendi.

Birbirinden değerli 1800 çalışanla 60 yıldan uzun sürede elde edilen tecrübelerle tasarlanan VEGAPULS 6X’in sunduğu avantajlar, etkinlik katılımcılarından büyük ilgi gördü.

Başta kimya, petrokimya, demir – çelik ve enerji sektörlerinden katılan 100’e yakın katılımcı ile gerçekleşen etkinlikte; sıvı - katı, sıcak- soğuk ve agresif koşulların tamamında ve fark etmeksizin kullanılabilen VEGAPULS 6X’in avantajları uygulamalarla anlatıldı.  

İnteraktif şekilde gerçekleştirilen seminer sonrasında markanın linkedin sayfasından gösterilen yoğun ilgi üzerine tüm katılımcılara ilgileri için teşekkür edildi.

VEGAPULS 6X SEVİYE ÖLÇÜMÜNDE ÇIĞIR AÇIYOR
işte yeni serinin sağladığı avantajların tüm detayları...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@