banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Ex-Proof alanlar için akıllı teknolojik çözümler

Proses Otomasyon dünyasında patlama koruması bir güven meselesidir. Ex-Proof alanlara uygun çözümler sistemin işleyişini de güvenli bir hale getirir.

Proses Çözümleri 25.03.2022, 14:22 Serkan KIRAÇ
1541
Ex-Proof alanlar için akıllı teknolojik çözümler

Patlama koruması alanında yüksek standartlı ürünleriyle Pazar lideri konumunda olan Pepperl+Fuchs, özellikli ve  akıllı telefonlar, ex-proof alanlar için tabletler gibi kendinden güvenli mobil cihazlar için pazar lideri olan Ecom'u satın alarak, portföyünü onlarca yıldır sektörde bir isim olan bir iş ortağını içerecek şekilde genişletmiştir.

 Pepperl+Fuchs+Ecom bünyesinde cep telefonlarından, akıllı telefonlara ve tabletlere kadar tüm mobil cihazların ATEX/IECEx sertifikalarına sahip versiyonlarıyla, ex-proof ortamlarda kullanım sürümleri mevcuttur.

 Endüstriyel sınıf ekranları ve muhafazalar, cihazları toz ve su girişinden koruyarak, darbe ve titreşime karşı dayanıklı hale getirerek ek güvenlik sağlar. Bireysel yapılandırma seçenekleri, dijital ürün ve hizmetlerle birleştirilmiş hizmet düzeyi anlaşmaları ve eğitimli personel tarafından sağlanan kapsamlı hizmet, mobil bilgi işlem ve iletişim için çözüm yelpazesini tamamlar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@