banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Gıda ve içecek proseslerinde kelebek vanaların rolü

Kelebek vanalar sızdırmazlıkları yüksek, iki yönlü basınç farkına karşı proses sistemini koruyan armatürlerdir. Bu vanalar, açılması ve kapanması kolay, kritik olmayan proses hatlarına uyum sağlayan, diğer vana türlerine göre daha hafif olmaları ile avantaj sağlayan vanalar olarak da kabul edilirler. Kelebek vanaların iç aksamlarındaki farklılıklar ile farklı proseslerde kullanılabilirler

Proses Çözümleri 28.02.2022, 12:05 Serkan KIRAÇ
58
Gıda ve içecek proseslerinde kelebek vanaların rolü

Endüstriyel üretim hatlarında verimlilik sağlamaya odaklanan şirketimiz, NST-NORDSTEAM yerli üretim markası altında ürettiği kelebek vanaları ile fark yaratmaktadır. Ürün gamımız içerisindeki bu ürünler ile sızdırmazlık, verimlilik ve enerji-tasarrufu noktalarına parmak basıyoruz. Gelişen dünya endüstri ile üretimde fark yaratmanın öneminin bilincinde hareket ediyoruz. Bu noktada da ürünlerimizin içerisinden “gıda”malzemeleri geçmemesine rağmen bahsi geçen proses hatlarında doğru akışa yön vermek için uğraşıyoruz.

Gıda prosesleri endüstriyel dünyanın ana sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir. Bu noktada da endüstrideki proses kontrolünün çevreye sağlayacağı faydalaraodaklanmak gerekmektedir. Sürdürülebilirlik kapsamında üretimde daha az su kullanımı ile üretim yapmanın mümkün olduğunu savunuyoruz. Ürünlerimizi verimlilik, sızdırmazlık ve enerji tasarrufu kelimeleri ile bütünsel düşünerek üretim sürecimizi yürütmeye çalışıyoruz.

NST-NORDSTEAM yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklı kelebek vanaları bu noktada fark yaratmaktadır. Biz kurum olarak üretimden müşteri deneyimine, deneyimden sonuca kadar üreticilerin ve tüketicilerin yararına olacak AR-GE süreci yürütmeyi prensip edindik. Yüksek performanslı kelebek vanalarımız ile işletmelerde yüksek sıcaklık, kızgın buhar, kızgın yağakışkanların kontrol edilebilmesine yardımcı olan bir üründür.%100 sızdırmazlık, tam kapatma için tasarlanmış bu ürünler, verimlilik için uygun ortamı sunmaktadır. Akışkanın yer aldığı tüm proseslerde basınç, sıcaklık ve debi kontrolü yapılabilmesine olanak sağlayan ürünümüz ile işletmelerde daha az enerji sarf edilerek maksimum seviyede tasarruf elde edilmesi sağlanır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@