banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Levelstate, Delta Vana ile artık Türkiye’de

Honeywell, Flowserve, Farris, CDC ve Gorth gibi global ölçekli şirketlerin distribütörlüklerini yürüterek Türk sanayisine katkı sağlayan Delta Vana, İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Proses Çözümleri 14.01.2022, 16:23 Serkan KIRAÇ
309
Levelstate, Delta Vana ile artık Türkiye’de

Seviye izleme ihtiyaçlarına yönelik olarak güvenilir ve bakım gerektirmeyen teknolojilerle çözüm üreten Levelstate, elektronik ünite yelpazesini tamamlamak için, yüksek kaliteli iki renkli seviye göstergesi de üreten global bir marka. Enerji, petrokimya ve imalat endüstrileri için kazan tambur seviyesi izleme ve ölçüm ekipmanı üreten Levelstate’in sistemleri iletkenlik seviyesi probu teknolojisine dayanıyor.



Buhar üreten tesisler için seviye ölçümü ekipmanlarının önde gelen küresel üreticisi Levelstate’in ürünleri dünya çapında enerji, petrokimya, rafineri, gübre, şeker, kağıt, çimento, metalurji ve kimya gibi çeşitli endüstrilerde yoğunluklu olarak kullanılıyor.



Satış ve servis ağı ile dünya çapında faaliyet gösteren Levelstate imzalanan distrütörlük anlaşmasıyla Delta Vana, Levelstate’in ürün yelpazesindeki hydrastep tipi elektronik tambur seviye göstergeleri, elektronik seviye şalterleri, su kolonları (basınçlı kaplar), iletkenlik seviye probları (elektrotlar) ve uzaktan görüntüleme ünitelerinin satışında Türkiye’deki tek yetkili ismi oldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@