banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Maden sektörünün taleplerine maksimum hızla yanıt veriyor

Tuna Tartı ve Elektronik Sistemler, Loadcell ve İndikatör Sistemleri, taşıt ve bant kantarları, dolum sistemleri, torbalama makinaları, sistem-projeleri ile kurumsal kimliğine kavuşmuştur.

Proses Çözümleri 06.12.2021, 11:30 Serkan KIRAÇ
402
Maden sektörünün taleplerine maksimum hızla yanıt veriyor

Tuna Tartı ve Elektronik sistemler olarak bizler öncelikle ülkemizde iyi bir marka olmanın sürdürebilirliğine çok önem vererek sürekli gelişme hedefindeyiz. Bunun yanında global anlamda da markalaşmanın ve markamızı yaşatmanın hedefi içerisindeyiz. Marka; ürün ve hizmetleri ile ilgili deneyiminizi, sağladığı ve sağlayacağını varsaydığınız faydayı, güveni ve sahip olduğunuzda kimliğinize ne katacağını bir arada düşündüren, üründen soyut ama ürün ile var olan bir değerdir. (Ref: Global Marka Yaratmak Üzerine Bir Çalışma; Dr. F. Reşat SİNANOĞLU) . Biz değer yaratma hedefindeyiz  bunu aldığımız geri bildirimlerle yarattığımızı düşünüyoruz. Gerek kaliteli ürünlerin sahada yarattığı memnuniyet gerekse satış sonrası müşteri hizmetlerimiz ve servis hizmetlerimiz ile firmaların her anlamda değerlerine değer katıyoruz.

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetler ile yatırım kalitenizi en yüksek ve maaliyetlerinizi en düşük seviyede tutarak; emek, zaman ve sermaye tasarrufunuzu sağlıyoruz. Ürünlerimiz arasında yük hücreleri, indikatörler, montaj kitleri, endüstriyel basküller, taşıt kantarları, torbalama kantarları, big-bag dolum sistemleri, bant kantarları, checkweigher bantlı kontrol sistemleri, dinamometre, dozaj bant kantarları, sıvı dolum makinaları, aks kantarları, otomatik paket ölçüm, otomatik kantarlar, etolon kütleler bulunarak sektördeki  firmalara çözümler üretmekteyiz.

Maden sektöründe faaliyet gösteren uygulamalarımızın başında T-BS Bant Kantarı  dediğimiz bantlı kontrol sistemleri  gelir. Tuna Bant Kantarları T-BS500 - T-BS1000 - T-BS2000 olmak üzere 3 kategoride üretimi yapılmaktadır. Tuna T-BS Eektronik Bant Kantarları, konveyor bandı üzerinde taşınan malzemenin akış ağırlığını ölçer. Pratik montajı sayesinde işletmeler için önemli bir veri kaynağı aynı zamanda emek, zaman ve sermaye tasarrufu sağlar.

Tuna T-BS Bant Kantarları, LPR100 İndikatör, yük hücreleri ile entegre edilmiş , hız okuyabilen çift yönlü encoder ve sistem kumanda panosundan oluşmaktadır. Harici gösterge ekranı bağlanabilme özelliği ile konveyor bandı üzerinden geçen malın miktarı, anlık debi ve toplam olarak izleme olanağı sağlamaktadır. Anlık bilgiler, Pc-Bilgisayar üzerinden Tuna- Bant Kantar Takip Programı ile günlük, aylık ya da istenilen zaman aralıklarında tartım bilgileri arşivlenebilmektedir.

Tuna Taşıt Kantarlarımızda maden sektörünün lider firmaları tarafından tercih edilmektedir. TUNA TS1, TS2, TS3, TS4 model çeşitliliğine sahip olan taşıt kantarlarıdır. Sektörde en çok tercih edilen model TS-1 zemin üstü taşıt kantarıdır.

TS-1 Serisi taşıt kantarları komple çelik platformludur. Zemin üzerine monte edilir, betonarme rampalarla kantar üzerine rahatça çıkılır. TS-1 serisi I kiriş sistemi diye tabir edilen klasik zemin üstü kantarlardır. Platformda IPE cinsi çelik kullanılmaktadır. TS-1 serisi kantarlarda üst kaplama saçı 10 mm kalınlığında olup ebatlarına göre 4 ila 10 adet arasında her biri 30 ton kapasitede OIML R60 standartlarında C4 sınıfı paslanmaz çelik TCT-30t model yerli üretim yük hücreleri (loadcell) kullanılmaktadır.

Yüksek volumlü adetler ile ürettiğimiz Tuna TCT Yük hücresi Paslanmaz çelik ve alaşımlı çelik olarak iki farklı malzemeden üretilen TS model yük hücresi özellikle taşıt kantarlarında ve vagon kantarlarında kullanılmak üzere üretilmektedir. Tamamen lazer kaynakla kapatılmış ölçüm bölgesi IP68 koruma sınıfında olup zorlu endüstriyel koşullarda başarı ile çalışmaktadır.10.000 kg - 50.000 kg kadar kapasite seçenekeleri vardır.

Tuna Tartı olarak yerli üretime katkıda bulunmaktan gurur duymaktayız. Bünyemizde gelişen ve üretilen tüm ürünlerde özverili çalışma prensibi ile ilerlemekteyiz. Müşterilerimizin talep ettiği tüm proje ve işlevsel sistemler karşısında çözüm üretmekteyiz. AR-GE ekibimiz ile üretim parkurumuzun birleşiminden doğan yerli ürünleri üreterek, ithalatı minimum seviyeye indiriyoruz. Kaliteli üretimin yapılabilmesi için gelecek teknolojilerin takipçisiyiz. İzmir’de bulunan Işıkkent fabrikamızda talebe göre maksimum hızda üretim yapıyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@