banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

VEGAPULS 69 ile tozlu ortamlarda seviye ölçümü

VEGAPULS 69 radar sensör, 80 GHz’lik frekansı ile tüm katı maddeleri ölçer: ince toz, kül, kurutulmuş tasfiye çamuru, hurda cam kırıkları, granüller, kaba dökme malzeme ve tüm bunların ölçümünü tozlu ortamlarda dahi yapar.

Proses Çözümleri 03.03.2021, 15:46 Serkan KIRAÇ
549
VEGAPULS 69 ile tozlu ortamlarda seviye ölçümü

VEGAPULS 69 radar sensör; ambarlar, hazneler, silolarda hem küçük hem de büyük uygulamalarda geniş ölçüm aralığı ve olabilecek en yüksek doğruluğu ile puan topluyor. Ölçümün yapıldığı haznelerin içindeki donanımlar ölçüm sonuçlarını etkilemez. Radar sensör; inşaat malzemelerinin, taş, toprak, çimentonun temassız ölçümleri için idealdir.

Cihazın küçük proses bağlantıları, küçük hazneler ve dar yerlerde özellikle avantaj sağlar. Mükemmel sinyal odaklanabilme kabiliyeti sayesinde içinde çeşitli donanımlar bulunan silolarda veya büyük silolarda kullanılabilir.

Katı malzemelerde temassız ölçüm yapan radar sensör: ince, kaba, sert, tozlu demeden tüm malzemeler için VEGAPULS 69 radar sensör, 80 GHz’lik frekansı ile tüm katı maddeleri ölçer: ince toz, kül, kurutulmuş tasfiye çamuru, hurda cam kırıkları, granüller, kaba dökme malzeme ve tüm bunların ölçümünü tozlu ortamlarda dahi yapar. VEGAPULS 69 radar sensör; ambarlar, hazneler, silolarda hem küçük hem de büyük uygulamalarda geniş ölçüm aralığı ve olabilecek en yüksek doğruluğu ile puan topluyor. Ölçümün yapıldığı haznelerin içindeki donanımlar ölçüm sonuçlarını etkilemez. Radar sensör; inşaat malzemelerinin, taş, toprak, çimentonun temassız ölçümleri için idealdir. Kimya, atık su ve geri dönüştürme endüstrilerinde kullanılır.


Ürünün kullanıldığı diğer uygulamalar için tıklayın

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@